35.1 C
Μεσολόγγι
2 Ιουλίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Κόσμος

Ανανέωση θητείας του Μανούσου Μανουσάκη έως το 2028


ΑΔΜΗΕ: Ανανέωση θητείας του Μανούσου Μανουσάκη έως το 2028

Την ανανέωση της θητείας του Μανούσου Μανουσάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΔΜΗΕ μέχρι το Δεκέμβριο του 2028 ανακοίνωσε ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών. Η απόφαση ελήφθη από τη γενική συνέλευση των μετόχων, δηλ. την ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών (51%), ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ (25%) και State Grid Europe Limited (24%).
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών Γιάννης Καράμπελας, δήλωσε: «Η ανανέωση της θητείας του Μανούσου Μανουσάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είναι το επιστέγασμα της επιτυχούς υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος του Διαχειριστή, αλλά και η διαβεβαίωση πως θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά και παραγωγικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο εθνικός στόχος, να καταστεί η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος στην περιοχή της Νοτιανατολικής Μεσογείου. Η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία των μετόχων του Διαχειριστή διασφαλίζει τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας, προς όφελος κάθε ενδιαφερόμενου μέρους και προπαντός των καταναλωτών».

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς: Δεν εφησυχάζουμε ούτε μέσα στις γιορτές – Η ευθύνη δεν πάει διακοπές
Επόμενο άρθροΟλοκλήρωση μεταβίβασης του 65% της εταιρείας Skyline στο επενδυτικό σχήμα DIMAND – PREMIA – EBRD





ΠΗΓΗ

Related posts

Τρία μεγάλα επενδυτικά σχέδια θα δώσουν σημαντική ώθηση στην ελληνική οικονομία

admin

Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ

admin

Καταργεί την «πράσινη» γραφειοκρατία της ΕΕ

admin

Αφήστε ένα σχόλιο