2 Σεπτεμβρίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι, η Σακίρα


Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας και πόνο στο στομάχι εισήχθη η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τη συναυλία της στη Λίμα, που ήταν προγραμματισμένη για απόψε Κυριακή.

Σε ανάρτησή της στα social media, εξέφρασε τη λύπη της που δεν μπορεί να εμφανιστεί, δηλώνοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί. Παράλληλα, διαβεβαίωσε το κοινό της ότι εργάζεται ήδη με την ομάδα της για τον προγραμματισμό νέας ημερομηνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σακίρα έφτασε στο Περού το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Λατινική Αμερική, μετά από δύο εμφανίσεις στη Βραζιλία. Η περιοδεία, που προωθεί το νέο της άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran», θα συνεχιστεί τον Μάιο και τον Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΠΗΓΗ

Related posts

Δήλωση της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη

admin

Άντζελα Δημητρίου: Έκανε τζόκινγκ με αθλητικό look στους δρόμους του Σικάγο – Το viral βίντεο στο TikTok της

admin

Τηλεοπτικός χάρτης: Όλες οι νέες ελληνικές σειρές αυτής της σεζόν

admin

Αφήστε ένα σχόλιο