31.1 C
Μεσολόγγι
23 Ιουλίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Η πρώτη βόλτα της Γιούλης Ηλιοπούλου με τον εγγονό της


Τρελαμένη με τον εγγονό της είναι η Γιούλη Ηλιοπούλου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.

Η γοητευτική ηθοποιός και δημιουργός παιδικών θεαμάτων ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη ανάρτηση, γράφοντας τότε: «Γεννήσαμε! Η πριγκίπισσά μου γέννησε τον μικρό μας πρίγκιπα. Καλώς μας ήρθες, μικρέ πρίγκιπα».

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά, περνά πολύ χρόνο με την κόρη της Κρίστελ Καπερώνη και τον εγγονό της, ενώ από το πλευρό της Κρίστελ δεν λείπει και ο άντρας της ζωής της, Μάκης, πρωταθλητής του kickboxing με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Πρόσφατα έκαναν και την πρώτη μεγάλη έξοδο με το μωρό. Μαμά και κόρη, με άψογο στιλ και οι δύο, βόλταραν στην Ερμού μαζί με τον μπέμπη τους.

Η Κρίστελ Καπερώνη, που είναι ηθοποιός σαν τη μητέρα της, ετοιμάζει και τη νέα κολεξιόν του brand Dear Violet, που δημιούργησε με τη Νάστια Βραχάτη, με γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης να ποζάρουν ως μοντέλα.

 



ΠΗΓΗ

Related posts

Κατερίνα Λιόλιου – Χάρης Παπατζανής: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας πιασμένοι χέρι-χέρι – Φωτογραφίες

admin

Τι μπορεί να εμποδίσει την αυτοθεραπεία σώματος και ψυχής

admin

Kate Middleton: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης και η λεπτομέρεια στο look της που έκανε τη διαφορά

admin

Αφήστε ένα σχόλιο