4 Νοεμβρίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Συνταγες

Beef short ribs | Απλές και νόστιμες συνταγές



Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά βοδινό short ribs

60 ml ελαιόλαδο

50 γρ. καστανή ζάχαρη

30 γρ. ρίγανη φρέσκα

30 γρ. σκόρδο σε σκόνη

30 γρ. κρεμμύδι σε σκόνη

30 γρ. Cajun

20 γρ. πιπέρι Καγιέν

20 γρ. αλάτι

20 γρ. παπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε τη ρίγανη και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Το μαρινάρουμε και το αφήνουμε για ένα βράδυ. Το ψήνουμε στους 120 βαθμούς για 4 ώρες.



ΠΗΓΗ

Related posts

Quiche με Παφίτικο τυρί και λούντζα

admin

«Μιλφέιγ» µε αµπελόφυλλα, αναρόκρεµα, µέλι και καρύδια

admin

Ελιόπιτες με πολτό μαύρης ελιάς

admin

Αφήστε ένα σχόλιο