9 Ιανουαρίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Διαφορα

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην ανατολική ουκρανία


Αεροπορική επιδρομή στη Κοσταντίνιφκα της περιφέρειας Ντονέτσκ προκάλεσε θύματα και σοβαρές ζημιές σε Ορθόδοξη Εκκλησία


Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική αεροπορική επιδρομή στην πόλη Kοσταντίνιφκα, στην περιφέρεια Ντονιέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε ο στρατιωτικός περιφερειάρχης Σερχίι Χορμπούνοφ μέσω facebook το βράδυ του Σαββάτου.

Τέσσερις ακόμη πολίτες τραυματίστηκαν όταν κατευθυνόμενη βόμβα έπεσε δίπλα σε ορθόδοξο ναό, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο. Σύμφωνα με τον Χορμπούνοφ, ένας ακόμη κάτοικος υπέστη ελαφρά τραύματα από δεύτερη βόμβα που έπληξε την περιοχή. Εννέα σπίτια υπέστησαν ζημιές.

Η Κοσταντίνιφκα βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το μέτωπο και έχει δεχθεί επανειλημμένα ρωσικά πλήγματα από την έναρξη του πολέμου. Μεγάλο μέρος της πόλης έχει ήδη καταστραφεί, με τις τοπικές αρχές να μιλούν για συνεχή απώλεια υποδομών και κατοικιών.

Πηγή



ΠΗΓΗ

Related posts

25η Μαρτίου: Πώς αμείβονται σήμερα οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα

admin

Αίγυπτος: Γιατί φοβάται ισραηλινά σχέδια δολοφονίας αξιωματούχων της Χαμάς στο εδαφός της

admin

Μισισίπι: Εκτελέσθηκε ο 38ος θανατοποινίτης στις ΗΠΑ για το 2025

admin

Αφήστε ένα σχόλιο