16 Νοεμβρίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Το δημόσιο μήνυμα για τον Βασίλη Μπισμπίκη πριν την θεατρική του πρεμιέρα


Επιμέλεια: Δανάη Αλαμάνου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου η θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια», την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ήδη μοιραστεί μέσα από τα social media την αφίσα και το τρέιλερ της παράστασης, λαμβάνοντας πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης, ανάμεσά τους και από τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, που τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε κι εκείνη να εκφράσει τη στήριξή της στον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Μέσα από ανάρτηση στα social media, δημοσίευσε την αφίσα της παράστασης γράφοντας «Καλή αρχή», δείχνοντας έτσι τη χαρά και τη συμπαράστασή της για τη σημαντική αυτή στιγμή.

Πηγή: instagram

Govastiletto.gr – Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή της Θεσσαλονίκης μετά το τροχαίο



ΠΗΓΗ

Related posts

Jason Derulo: Σε γνωστό beach bar της Μυκόνου ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής

admin

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα 11 χρόνια Happy Day, οι φήμες μετακόμισης στον ΑΝΤ1 και τα 14 χρόνια γάμου με τον Θέμη Σοφό

admin

Μαρίνα Καλογήρου: Η πρωταγωνίστρια από τον «Τιμωρό» – Ο νέος έρωτας, το σοβαρό ατύχημα και ο θάνατος του πρώην συζύγου της

admin

Αφήστε ένα σχόλιο