15 Νοεμβρίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεργασία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Γαλαξίας για προώθηση ελληνικών προϊόντων


Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Πρωτοβουλία μέσα από το κεντρικό μήνυμα «Το ’ψαξες;», να αναζητήσουν το Σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων των εταιριών-Μελών και να επωφεληθούν από ειδικές εμπορικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Στην ενέργεια συμμετείχαν οι εταιρίες-Μέλη: AGRINO, ΛΟΥΞ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΚΥΚΝΟΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ENDLESS, ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ, ΧΙΩΝ, ΘΥΜΕΛΗΣ, SEPTONA, ROLCO, οι οποίες ανέδειξαν μέσα από την παρουσία τους τη δυναμική και την ποιότητα της ελληνικής παραγωγής.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, επιλεγμένα προϊόντα των εταιριών-Μελών προβλήθηκαν στα ράφια των καταστημάτων και στο site του Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ενώ η ενέργεια πλαισιώθηκε από ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο που περιλάμβανε ειδικό σαλόνι στο φυλλάδιο προσφορών, προβολή στα social media της αλυσίδας και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων. Παράλληλα, προωθήτριες της Πρωτοβουλίας βρίσκονταν στα καταστήματα, ενημερώνοντας τους καταναλωτές για το Σήμα και τα οφέλη του.

Με κάθε νέα συνέργεια στο Λιανεμπόριο, τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνουν τη στρατηγική τους δέσμευση να στηρίζουν τα επώνυμα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία, αναδεικνύοντας προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, δημιουργούν θέσεις εργασίας και ενισχύουν την εγχώρια οικονομία.



ΠΗΓΗ

Related posts

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο επίκεντρο του διαλόγου για την νέα ΚΑΠ

admin

Καθυστερεί η οριστικοποίηση των αιτήσεων για το Μέτρο 23 – Σε εκκρεμότητα ο έλεγχος ζημιών από τις ΔΑΟΚ

admin

Πάραταση ως 5 Σεπτεμβρίου για αιτήσεις ενίσχυσης Αγροτικής Μεταποίησης

admin

Αφήστε ένα σχόλιο