30 Ιανουαρίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Υγεια

Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” – Άδωνις Γεωργιάδης: Εγκαινίασε ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτινοθεραπείας





  • Γιάννα Σουλάκη


Αλεξάνδρα

Ένα μηχάνημα “υπόδειγμα” τεχνολογικής επανάστασης για τους γυναικολογικούς καρκίνους, εγκαινίασε σε νοσοκομείο του ΕΣΥ, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.











Σε ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι δωρεά του Ιδρύματος «Στασινοπούλου», και ήρθε προς αντικατάσταση ενός χαλασμένου προηγούμενου μηχανήματος.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» εγκαινίασα ένα νέο υπερσύγχρονα μηχάνημα ακτινοθεραπείας για μή εγχειρίσημους γυναικολογικούς καρκίνους. Το μηχάνημα αυτό μας το δώρησε το Ίδρυμα «Στασινοπούλου» κατόπιν αιτήματος μου πριν από μερικούς μόνον μήνες. Όταν πληροφορήθηκα ότι είχε χαλάσει το προηγούμενο για να αποφύγω την καθυστέρηση των διαδικασιών του Δημοσίου ζήτησα από αυτή την οικογένεια να μας το δωρίσει ώστε να μην χαθούν θεραπείες. Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση και συγκινητική. Ηδη το μηχάνημα λειτουργεί και το αίτημα μου έγινε το καλοκαίρι. Τους ευχαριστώ θερμά».

Δείτε την ανάρτηση:






















ΠΗΓΗ

Related posts

Βάλτε σκόρδα, βότανα και τσίλι για να κάνετε τα φαγητά σας νόστιμα χωρίς αλάτι

admin

Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα σας κάνουν να παίρνετε βάρος ακόμα και χωρίς επιπλέον θερμίδες

admin

Μακραίνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά και τα νύχια μας το καλοκαίρι; Τι απαντούν ειδικοί

admin

Αφήστε ένα σχόλιο