AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι “στρατεύματα σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν κλειστεί σε κτίρια και σήραγγες”

[ad_1]

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του σκότωσαν “δεκάδες” μαχητές στη διάρκεια επιχειρήσεων χθες Κυριακή το βράδυ στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία βομβαρδίζεται συνεχώς μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, “στρατεύματα σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν κλειστεί σε κτίρια και […]

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του σκότωσαν “δεκάδες” μαχητές στη διάρκεια επιχειρήσεων χθες Κυριακή το βράδυ στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία βομβαρδίζεται συνεχώς μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, “στρατεύματα σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν κλειστεί σε κτίρια και σήραγγες και οι οποίοι προσπάθησαν να τους επιτεθούν”. Ένα μαχητικό αεροσκάφος στοχοθέτησε κτίριο στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν “περισσότεροι από 20 τρομοκράτες της Χαμάς”.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA)


[ad_2]

Source link

Related posts

Περισσότεροι από 45.000 Ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην Ουκρανία στα δύο χρόνια του πολέμου

aitoloakarnanianews

Γάζα: Η κυβέρνηση της Χαμάς ανακοινώνει νέο απολογισμό 240 νεκρών μετά τη λήξη της ανακωχής

EL – ΣΑ ΟΗΕ – Γάζα: Αναμένεται να ψηφιστεί το σχέδιο απόφασης για “κατάπαυση του πυρός”

Αφήστε ένα σχόλιο