AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Εύα Λονγκόρια: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της και πρωταγωνιστής στη σειρά «General Hospital»

[ad_1]

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ακόμη ενός αγαπημένου ηθοποιού. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 50 του χρόνια, ο ηθοποιός της σειράς «General Hospital», Τάιλερ Κρίστοφερ μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο συνάδελφός του Μορίς Μπέναρντ.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάιλερ Κρίστοφερ

«Με θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του Τάιλερ Κρίστοφερ. Ο Τάιλερ απεβίωσε μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο. Ο Τάιλερ ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να δίνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του. Ο Τάιλερ ήταν υπέρμαχος της καλύτερης ψυχικής υγείας και θεραπείας χρήσης ουσιών που μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική κατάθλιψη και το αλκοόλ. Είμαστε πέρα ​​για πέρα ​​συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και προσευχόμαστε για τα παιδιά του και τον πατέρα του», κατέληξε.

Ο Τάιλερ Κρίστοφερ έγινε ευρέως γνωστός ως Νίκολας Κασαντίν στο «General Hospital»  από το 1996 έως και το 2016. Το 2016, κέρδισε το Daytime Emmy για την ερμηνεία του ενώ Το 2018 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Days of Our Lives» ως Στεφάν Ντιμέρα, και προτάθηκε ξανά για βραβείο Emmy.

Στην προσωπική του ζωή, παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Εύα Λονγκόρια από το 2002 έως το 2004, ενώ το 2008 παντρεύτηκε με την αθλητικογράφο του ESPN, Μπριέν Πεντίγκο, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά χώρισαν το 2021.

Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί πριν από έξι μήνες όταν μεθυσμένος λιποθύμησε σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Αυτή ήταν η δεύτερη σύλληψή του για μέθη μέσα σε τρία χρόνια. Ο Τάιλερ Κρίστοφερ βρέθηκε να κοιμάται στο πάτωμα του αεροδρομίου Burbank του Λος Άντζελες στις 26 Μαΐου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο και τον ξύπνησε, σύμφωνα με το TMZ.

Προς το τέλος της ζωής του, ο Κρίστοφερ έπεσε στη μπανιέρα του σπιτιού του και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Εραστής δυτικών προαστίων”

Μάθιου Πέρι: Τα “Φιλαράκια” του έσπασαν τη σιωπή τους για τον θάνατο του – Η πρώτη τους δήλωση

Μαίρη Χρονοπούλου: Ποιοι είναι οι δύο κληρονόμοι της περιουσίας της


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι άγνωστες ιστορίες από την σχέση του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (Βίντεο)

Το κηπουρικό κόλπο που λίγοι ήξεραν, vid

Τέτοιον χορό! Τον βλέπεις και τον ξαναβλέπεις

Αφήστε ένα σχόλιο