AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Οι σπάνιες κοινές εμφανίσεις και οι άβολες στιγμές της «σχέσης» τους (Βίντεο

[ad_1]

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος εδώ και λίγους μήνες είναι σε ζευγάρι με μια σχέση την οποία έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα media – Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους

Μετά τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
από τον Σπύρο Δημητρίου τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον γνωστό δημοσιογράφο «φούντωναν» διαρκώς. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτή την αθόρυβη σχέση.

Οι σπάνιες κοινές εμφανίσεις

Η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και στη μεγάλη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Ο γνωστός δημοσιογράφoς παρακολούθησε την σύντροφό του να ερμηνεύει επί σκηνής, ενώ αργότερα πόζαρε μαζί με τον πατέρας της, Γιάννη Ζουγανέλη και την Ελένη Βουλγαράκη.


Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «OK!» απαθανάτισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγος πάνω στην vespa λίγα μέτρα από την είσοδο του Θεάτρου Παλλάς.




Οι άβολες στιγμές μπροστά στην κάμερα

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τόσο ο Νίκος Συρίγος, όσο και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκαν αρκετές φορές σε άβολη θέση με τις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή και τα δημοσιεύματα για την σχέση τους.

«Είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που πραγματικά απολαμβάνω αυτό που μου έρχεται, στο βαθμό που μπορώ κι εγώ να το αντιληφθώ… Αυτό το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δημιουργικό και με πολλά δώρα ανέφερε πρόσφατα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, μη θέλοντας να περάσει σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.





«Είμαι πολύ διακριτικός και θα παραμείνω διακριτικός. Δεν θα πω και δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή», δήλωνε ο Νίκος Συρίγος μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.





Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια από τις εκπομπές της στο «Χαμογέλα και Πάλι», ανέφερε μπροστά στον συνεργάτης της, Νίκο Συρίγο, ότι σύντομα θα βρεθεί στο πλατό ως καλεσμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον ίδιο να χαμογελά, φανερά σε αμήχανος.

«Να έρθει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, να δεις εκεί τι έντεχνο θα ακούσεις».





Σε άλλη εκπομπή ακολούθησε ακόμη μία ατάκα για την γνωστή τραγουδίστρια, αυτή τη φορά από τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος ανέφερε το όνομα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μπροστά στον σύντροφό της, Νίκο Συρίγος.

«Αν γίνει ξανά το J2US θέλω να είμαι με την Ελεονώρα Ζουγανέλη».





Όσο για το εάν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει γνωρίσει την κόρη του, ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε σε δηλώσεις του στην κάμερα του Open μη θέλοντας να περάσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή: «Α, φιλάκια, σας αγαπάω πολύ! Καλημέρα».





Ενώ σε επόμενες δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Νίκος Συρίγος παραδέχτηκε: «Με φέρνει σε αμηχανία που ασχολούνται με τη σχέση μου».





Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από την άλλη δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, το οποίο αμέσως και αντέδρασε: «Απαπα, καθόλου δεν το σκέφτομαι».





Και ενώ οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος εξακολουθούν να μοιράζονται τις στιγμές τους με ανθρώπους από το κοντινό τους περιβάλλον, καθώς κανείς από τους δύο στο παρελθόν δεν διεκδίκησε δημοσιότητα μέσα από λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

“Μετανιωμένες” οι παίκτριες της μπλε ομάδας – Ο αδικημένος Περπατάρης και ο “φιλόσοφος” Ρομπ

Η “θύελλα” της ζωής του Τζέιµς Μίντλετον, αδερφού της Κέϊτ

Μωρό σε… ειδική αποστολή! Πού βρέθηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα… (video)

Αφήστε ένα σχόλιο