15 Ιανουαρίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Αθλητικα

Ο Χρήστος Πρίτσας στήριξε οικονομικά το Άρωμα Βαρετάδας


Μια σημαντική οικονομική ενίσχυση έλαβε ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Άρωμα Βαρετάδας που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ) από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Κηφισιά, Χρήστο Πρίτσα.

Ο κ. Πρίτσας ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας έχει ήδη ενισχύσει με διάφορες χορηγίες ομάδες τις περιοχής, αφού προ ημερών τον είχε ευχαριστήσει δημόσια και ο Αμφίλοχος.

Με αφορμή τη στήριξη ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, το Άρωμα Βαρετάδας εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Το Άρωμα Βαρεταδας θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Κηφισιά Χρήστο Πρίτσα για την οικονομική ενίσχυση στην ομάδα μας για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας».



ΠΗΓΗ

Related posts

Αποχώρησε από τη Μποαβίστα ο Αλέξανδρος Μαλής – Κλείνει στην ΑΕΚ Β’

admin

Γαλλία: Ανέβηκε στην 3η θέση η Λιλ, 2-1 τη Νις

admin

Greek Basketball League: Νίκη για το Περιστέρι, 82-72 τον Πανιώνιο

admin

Αφήστε ένα σχόλιο