AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Ο θάνατος του Επισμηναγού η «δολοφονία» της εκπαίδευσης των Ελλήνων Αεροπόρων-Δ.Παντελάτος

[ad_1]

Ο θάνατος του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, ενός έμπειρου Αεροπόρου δεν έφερε στο προσκήνιο, μόνο την παλαιότητα των αεροσκαφών Τ-2 αλλά και το μέγα θέμα της εκπαίδευσης των πιλότων μας. Την οποία η ελληνική κυβέρνηση εμπιστεύθηκε πρόσφατα σε ιδιωτική εταιρεία! Ο Υποπτέραρχος ε.α Δημήτρης Παντελάτος, με καθαρό λόγο ασκεί κριτική σε όσα έχουν συμβεί στο χώρο της εκπαίδευσης των Ελλήνων πιλότων, θέτει ερωτήματα που χρήζουν υπεύθυνων απαντήσεων.

Μιλά για τα οράματα και τα ιδανικά που έχουν οι Έλληνες Ίκαροι. «Αυτά δεν μπορείς να τα εκχωρείς σε καμία ιδιωτική εταιρεία», λέει.

Ο κ.Παντελάτος μιλά και για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα εξακολουθεί να εξοπλίζεται, ειδικά στον αέρα. Πολλά αν όχι όλα έχουν αλλάξει από την δεκαετία του 80. Ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αγορές με κριτήρια εκείνης της εποχής.

Μοιραία η συζήτηση έρχεται στο θέμα του F-35 και της πιθανής αγοράς του από την Ελλάδα.

Έχει η Ελλάδα σε πρώτη θέση τις εθνικές αμυντικές της ανάγκες ή προτιμά να παίζει το ρόλο ενός χρήσιμου «εξαρτήματος» της Συμμαχίας;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

[ad_2]

Source link

Related posts

Βρετανία: Η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα για να στέλνονται πίσω σ’ αυτή μετανάστες

Τεράστια εξέλιξη! Η Ιαπωνία αφήρεσε το PKK από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων – Έξαλλοι στην Τουρκία

Οι ΗΠΑ θέλουν να δώσουν «πράσινο φως» για την επίθεση στο Ισραήλ και μέσω ΟΗΕ

Αφήστε ένα σχόλιο