AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου η Γραβιέρα Αμφιλοχίας Γη

[ad_1]

Ένα τυρί από παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα, που ωριµάζει σε ειδικά διαµορφωµένα ωριµαντήρια, µε ιδανικές συνθήκες και ελεγχόµενο περιβάλλον, για τρεις µήνες. Παράγεται στην υπερσύγχρονη µονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκοµικών προϊόντων στην Κεχρινιά Αγρινίου, η οποία ιδρύθηκε το 2018 και βρίσκεται σε λειτουργία από το 2016, προερχόµενη από τα σπλάχνα του Συνεταιρισµού «Ένωση Αγρινίου». Ένα brand που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό προϊόν υψηλής ποιότητας από επιλεγµένες, αγνές πρώτες ύλες και µε εξασφαλισµένη γνησιότητα γεύσεων. Οι πέντε  προϊοντικές ετικέτες του brand τυροκοµικών προϊόντων «Αµφιλοχίας Γη» ειναι Φέτα ΠΟΠ, Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ, Γραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι. Στηριζόµενη στις δυνατές και µακροχρόνιες σχέσεις µε τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής και στο σεβασµό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, η Αµφιλοχίας Γη προσδοκά να δηµιουργήσει ένα σήµα κατατεθέν, απόλυτα αναγνωρίσιµο από τον Έλληνα καταναλωτή.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παραστατικά συμμόρφωσης μέχρι 16 Φεβρουαρίου για τους παλιούς σε Κομφούζιο και Νιτρικά

Με 3.000 διεθνή ραντεβού στη Freskon αποκτά μεγάλη φήμη ο ελληνικός οπωρώνας

Έως και 96 ώρες μετά την προσβολή οι επεμβάσεις για το φουζικλάδιο στη μηλιά

Αφήστε ένα σχόλιο