Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής επιτροπής έχει ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δόξας Καινούργιου την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοτικού καταστήματος Καινούργιου, με ώρα έναρξης στις 11:00 π.μ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Καινούργιου:
«Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δόξας Καινουργίου ανακοινώνει την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026, με ώρα έναρξης στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοτικού καταστήματος Καινουργίου.
Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας, να δώσουν δυναμικό «παρών».
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του Συλλόγου και τη συνέχιση των δράσεων που κρατούν ζωντανή την αθλητική μας κληρονομιά.
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο
Παλαιμάχων Δόξας Καινούργιου».

