23.1 C
Μεσολόγγι
23 Μαΐου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον εορτάζοντα Ιερό Νεκροταφειακό Ναό Θεραπείων


Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2026, επί τη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου και τη μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Νεκροταφειακό Ναό Θεραπειών ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, πλαισιουμένου από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο Ιερό Βήμα συμπροσευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος, καταγόμενος εκ Θεραπειών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε κέρασμα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού προς όλους τους παρευρισκομένους.



ΠΗΓΗ

Related posts

Και οι δυο είναι άσωτοι υιοί αυτής της παραβολής

admin

Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης: Για το βαρόμετρο ακριβείας, το οποίο δείχνει την άνοδο ή την πτώση της πνευματικής μας ζωής!

admin

Ιλίου Αθηναγόρας: Η αποστολή του ανθρώπου είναι η καταλλαγή με όλους και με όλα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο