2 Ιουλίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Αθλητικα

Τρόφιμα πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπάκτου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας


Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας, καθώς αντιπροσωπεία του επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπάκτου και πρόσφερε τρόφιμα.

Μία κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης που γίνεται για πολλοστή φορά από τους προπονητές του νομού, οι οποίοι πέρα από την αθλητική και παιδαγωγική σε μεγάλο βαθμό προσφορά τους στα γήπεδα, τους ποδοσφαιριστές και τα σωματεία, δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, ειδικά τέτοιες μέρες γιορτής και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Τη δομή επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του συνδέσμου Θεόδωρος Λαυράνος και τα μέλη του συνδέσμου που ζουν στη Ναύπακτο, Γιάννης Πανουργιάς και Ανδρέας Καλαβρυζιωτης, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν για τη δράση της.



ΠΗΓΗ

Related posts

Κύπελλο Πορτογαλίας: Το… βιολί του ο Παυλίδης

admin

Πέθανε ο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Τάκης Οικονομόπουλος (video)

admin

Greek Basketball League: Στην 3η θέση η ΑΕΚ, 90-79 το Λαύριο

admin

Αφήστε ένα σχόλιο