4 Νοεμβρίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Διαφορα

ΗΠΑ: Tην Κυριακή στην Τζέντα oι συνομιλίες με τη Ρωσία για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία


Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στιβ Γουίτκοφ


Ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, δήλωσε την Τρίτη πως οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία θα συνεχιστούν την Κυριακή στην πόλη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Μιλώντας στο Fox News, λίγες ώρες μετά τη μακρά τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Γουίτκοφ δήλωσε ότι οι συνομιλίες για μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός «θα ξεκινήσουν την Κυριακή στην Τζέντα».

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Έχουμε μια ομάδα που θα πάει στη Σαουδική Αραβία, με επικεφαλής τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Μάικ Γουόλτς και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο και νομίζω ότι πρέπει να βρούμε αυτές τις λεπτομέρειες» δήλωσε ο Στίβ Γουίτκοφ στην εκπομπή «Hannity».

Αναφερόμενος σε μια κατάπαυση του πυρός για τις ενεργειακές υποδομές και τους στόχους στη Μαύρη Θάλασσα, ο Στιβ Γουίτκοφ είπε: «Νομίζω ότι και τα δύο αυτά έχουν πλέον συμφωνηθεί από τους Ρώσους. Είμαι βέβαια αισιόδοξος ότι και οι Ουκρανοί θα συμφωνήσουν».

Πηγή



ΠΗΓΗ

Related posts

Μαζική ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους στο Κίεβο

admin

ΑΣΕΠ 4Κ/2025: Πήρε ΦΕΚ η προκήρυξη για τις 69 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΑΘ

admin

Νέα Ιωνία Βόλου: Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε ο 76χρονος που είχε πέσει σε πηγάδι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο