7.1 C
Μεσολόγγι
3 Μαρτίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Το δημόσιο μήνυμα για τον Βασίλη Μπισμπίκη πριν την θεατρική του πρεμιέρα


Επιμέλεια: Δανάη Αλαμάνου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου η θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια», την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ήδη μοιραστεί μέσα από τα social media την αφίσα και το τρέιλερ της παράστασης, λαμβάνοντας πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης, ανάμεσά τους και από τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, που τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε κι εκείνη να εκφράσει τη στήριξή της στον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Μέσα από ανάρτηση στα social media, δημοσίευσε την αφίσα της παράστασης γράφοντας «Καλή αρχή», δείχνοντας έτσι τη χαρά και τη συμπαράστασή της για τη σημαντική αυτή στιγμή.

Πηγή: instagram

Govastiletto.gr – Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή της Θεσσαλονίκης μετά το τροχαίο



ΠΗΓΗ

Related posts

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

admin

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Σπάνια βραδινή έξοδος στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος

admin

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγκυος η γνωστή δημοσιογράφος – Οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλιά

admin

Αφήστε ένα σχόλιο