AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

ABC NEWS: Ο ισραηλινός στρατός έχει «πράσινο φως» για να μπει στη Γάζα, λέει αξιωματούχος!!!

[ad_1]

Όλο και πιο επίσημες είναι οι πληροφορίες γύρω από την αντίστροφη μέτρηση για τη χερσαία επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (19/10), ένας ακόμη αξιωματούχος, αποκάλυψε πως είναι πλέον απλά θέμα χρόνου το «χτύπημα» εντός της Λωρίδας της Γάζας.

Ουσιαστικά, λίγες ώρες μετά τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος προετοίμασε τον IDF για την αμεσότητα της επίθεσης, ο υπουργός Οικονομίας, Νιρ Μπαράκατ μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο, ABC News, δήλωσε πως η Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» για το στρατιωτικό χτύπημα.

«Ο ισραηλινός στρατός έχει λάβει το ”πράσινο φως” για να εισέλθει στη Γάζα, όποτε αυτός είναι έτοιμος», ανέφερε στο ABC News το μέλος του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας της χώρας.

Ερωτηθείς για τα χιλιόμετρα των σηράγγων που έχει κατασκευάσει η Χαμάς κάτω από τη Γάζα, είπε ότι θα γίνουν το «μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου». Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι κρατά μερικούς ή όλους τους 203 Ισραηλινούς ομήρους που έχει πιάσει μέσα σε αυτό το τεράστιο δίκτυο.

«Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε τους ομήρους μας, να τους φέρουμε [πίσω] ζωντανούς…» είπε, αλλά η «πρώτη και τελευταία προτεραιότητα» είναι η καταστροφή της Χαμάς.

(με πληροφορίες από cnn. gr – ABC news / photo: EPA-EPA)


[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος στα στρατιωτικά νοσοκομεία

aitoloakarnanianews

Πάνω από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις επιχειρήσεις του στρατού του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας μέσα σε 24 ώρες, λέει η Χαμάς

Το Οικονομικό Δράμα των υπο Συνταξιοδότηση Αποστράτων Αξιωματικών

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο