AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Με εμφάνιση εποχής Σουμάχερ η Ferrari στο Λας Βέγκας (vid)

[ad_1]

Η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, με έναν ανανεωμένο σχεδιασμό που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό ένδοξες εποχές της.

H αντίστροφη μέτρηση για έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους αγώνες των τελευταίων ετών στη Formula 1 έχει αρχίσει. Το Grand Prix Λας Βέγκας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 17-19 Νοεμβρίου (16-18 Νοεμβρίου σε ώρες ΗΠΑ) και όλες οι ομάδες κάνουν τις δικές τους προετοιμασίες.

Μία από αυτές είναι η Scuderia Ferrari. H ιταλική ομάδα θα παρουσιαστεί στο Βέγκας με ανανεωμένο χρωματισμό στις SF-23 των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ. Οι μαύρες λεπτομέρειες που είχαμε συνηθίσει στο μονοθέσιο δίνουν τη θέση τους σε λευκές.

Αυτές μπορούμε να τις εντοπίσουμε στην εμπρός αεροτομή, στο ρύγχος κάτω από τους αριθμούς των οδηγών, στο πλαϊνό μέρος του σασί και των sidepods. Επιπλέον το πτερύγιο στο κάλυμμα του κινητήρα έχει αλλάξει χρώμα, ενώ και η πίσω αεροτομή έχει «ντυθεί» στα λευκά.

Λας Βέγκας

Η Ferrari ανυπομονεί για το Grand Prix Λας Βέγκας. Τα σιρκουί πόλης βολεύουν παραδοσιακά το μονοθέσιό της, με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ να έχουν πάρει pole position στα Grand Prix Αζερμπαϊτζάν και Σιγκαπούρης. Επιπλέον, οι μεγάλες ευθείες της διαδρομής, θα επιτρέψουν στην SF-23 να δείξει τη δυναμική της.

Το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα στις ΗΠΑ θα είναι πολύ σημαντικό για την έκβαση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Μόλις 20 βαθμούς χωρίζουν την ιταλική ομάδα από τη δεύτερη στην κατάταξη Mercedes-AMG, με δύο αγώνες για το τέλος της σεζόν.

Φωτογραφίες: Ferrari


[ad_2]

Source link

Related posts

Έντουαρντς: Πήγε για το πόστερ της σεζόν κόντρα στον Ντέιβις (vid)

F1 – Μεξικό: Καλώς ήλθες πίσω Ντάνιελ Ρικάρντο (vid)

«Ρίξε στάχτη στη σαμπάνια σου»: 10 περίεργες παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο για να σου μπει με το δεξί το νέο έτος

Αφήστε ένα σχόλιο