AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Άγιοι Ανάργυροι: Η ανατριχιαστική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση – Διεκόπη από την επίθεση | Ειδησεις

[ad_1]

Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους με θύμα μια 28χρονη και δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω μάλιστα από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος άνδρας επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, την ώρα που η τελευταία μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, ζητώντας ένα περιπολικό να μεταβή στο σπίτι της.

H γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.

Όταν η κοπέλα βγήκε από το τμήμα, τηλεφώνησε στο 100 και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος ο οποίος χθες μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση, οδηγήθηκε στο γραφείο της 25ης ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών των αστυνομικών του τμήματος και συγκεκριμένα εάν έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία της δικογραφίας, που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Με τρακτέρ θα γεμίσει σήμερα η Αθήνα | Ειδησεις

ΑΠΘ: Εκκενώθηκε κατάληψη μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ | Ειδησεις

Μισό δισεκ. κοστίζουν οι συνταξιούχοι δικαστικοί – Τα 4 νέα μέτρα στήριξης των εισοδημάτων | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο