AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Άγιοι Ανάργυροι: Στο Δαφνί ο 39χρονος δολοφόνος – Σεσημασμένος για σωρεία αδικημάτων – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Καθόλου άγνωστος δεν ήταν στις Αρχές ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής

Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, την οποία κατέσφαξε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 39χρονος είχε ψυχιατρικό ιστορικό αλλά και βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Συγκεκριμένα το 2019 είχε συλληφθεί για σωματική βλάβη, το 2020 για ναρκωτικά ενώ το ίδιο έτος για απόπειρα βιασμού κατά της 28χρονης.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, «η κοπέλα δεν επιθυμούσε έγκληση για κάποιο αδίκημα», το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας.

Ξεχωριστή έρευνα για τυχόν ευθύνες αστυνομικών από την εισαγγελία

Παράλληλα, την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθαριάνου προκάλεσε η δολοφονία της 28χρονης έξω από το τμήμα Αγίων Αναργύρων σχετικά με τις ευθύνες των αστυνομικών που είχαν βάρδια εκείνο το βράδυ.

Μετά τη διαβίβαση του φακέλου σχετικά με τη δολοφονία του κοριτσιού στην Εισαγγελία, ο προϊστάμενος διέταξε ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Η έρευνα ανατέθηκε σε εισαγγελέα ο οποίος όμως αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ, που έχει διαταχθεί ήδη για το περιστατικό.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική διωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Σχετικές ειδήσεις


[ad_2]

Source link

Related posts

Στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από τη σοκαριστική διάσωση του πιλότου του F-16 από παραπλέον σκάφος

Δύο ανατροπές οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Newsbomb – Ειδησεις

Συνελήφθη 43χρονος στον Πειραιά για παρενόχληση σε ανήλικη – Τον παγίδευσε ο πατέρας του κοριτσιού – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο