AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Άγιοι Ανάργυροι: Τι λέει η ΕΛΑΣ για το περιπολικό και ο διάλογος με την Αξιωματικό Υπηρεσίας – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Άγιοι Ανάργυροι: Πώς μια απόφαση της 28χρονης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έφερε το τραγικό περιστατικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ από την Ελληνική Αστυνομία ώστε να εντοπίσουν τυχόν παραλείψεις και λάθη στον χειρισμό της υπόθεσης με την άτυχη 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η νεαρή ζήτησε από το τμήμα να κληθεί περιπολικό για να την πάει σπίτι της καθώς φοβόταν ότι ο δράστης την περίμενε απ’έξω.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Αξιωματικός Υπηρεσίας της είπε πως θα καλέσει τον 100 για να έρθει περιπολικό με την 28χρονη να δηλώνει πως θα καλέσει μόνη της και αποχώρησε.

Μόλις βγήκε από το ΑΤ Αγιών Αναργύρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πήρε τον 100, ωστόσο εκείνη τη στιγμή δέχτηκε τις απανωτές μαχαιριές με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτοί είναι ο δράστης και το θύμα του φονικού

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η ανθρωποκτονία, με θύμα μια 28χρονη και φερόμενο ως δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, που διαπράχθηκε αργά το βράδυ, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ, συνοδευόμενη από τον φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Μόλις βγήκε, όμως, από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο δράστης και το θύμα του φονικού στους Αγίους Αναργύρους.


[ad_2]

Source link

Related posts

Ξυλοδαρμός 17χρονου στην Καβάλα – Τρεις συλλήψεις – Newsbomb – Ειδησεις

ΤΩΡΑ: Σφοδρό τροχαίο στο Μενίδι

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε άνδρα που είχε στην κατοχή του 151 γραμμάρια κοκαΐνη, όπλο και σφαίρες – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο