AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άδωνις Γεωργάδης για Πάνο Βλάχο: «Μια συγγνώμη θα το έληγε» (vid)

[ad_1]

Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον στίχο του Πάνου Βλάχου μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου για τη φράση «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Εμείς οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά ότι πρέπει να το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε να μας σκοτώσουν. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

Ερωτηθείς για αν πρόκειται για στοχοποίηση είπε: «Μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση; Αν σε ένα κοινό στην εποχή του διαδικτύου βγαίνει και λέει κάτι τέτοιο;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015 αλλά ωστόσο υπάρχουν θύλακες που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας όπως οι συλλήψεις ατόμων με όπλα και εκρηκτικά που είχαν εμπλακεί με την τρομοκρατία, προφανώς οι θύλακες της άκρας αριστεράς εξακολουθούν να υπάρχουν».

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός – Ρεν: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα

Αρης: Ο Καρυπίδης μαζί με Γκάλη, Ρόντμαν και Πρασά

Coppa Italia: Τα ζευγάρια της φάσης των «16» και οι διασταυρώσεις μέχρι τα ημιτελικά

Αφήστε ένα σχόλιο