AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης Λεμεσού, Παπαδόπουλος: «Δεν έκανε κάτι ο κύριος Σπιλέφσκι για να ξεκινήσει όλο αυτό»

[ad_1]

Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, αλλά και με το περιστατικό με την υβριστική επίθεση των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας προς τον προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Αρχικό σχόλιο για τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα:

«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν. Έδειξε τις ικανότητές του ο Ζάντρο, όμως στο δεύτερο μέρος έγιναν αλλαγές, πέτυχαμε γρήγορο γκολ, σκοράραμε και δεύτερο και ελέγξαμε το παιχνίδι».

Για τη θέση του Μοντνόρ:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση και ο τρόπος που παίζει ο Άρης με τα μπακ του είναι διαφορετικός. Όταν έγιναν αυτές οι αλλαγές πήραμε το ζητούμενο».

Για τον Ζάντρο:

«Είναι ακόμη μια μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή. Μόλις 20 ετών. Πολύ καλό σωματότυπο, 1.94, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Κροατίας. Έχει προοπτική και χαιρόμαστε που δείχνει ότι η επιλογή αυτή είναι προ την σωστή κατεύθυνση. Ο τερματοφύλακας της ομάδας για το μέλλον».

Για τον Βανά Άλβες:

«Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Βανά και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάποια υποτροπή».

Για τον Σαβό:

«Αυτός ήταν άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Ήρθε από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Δείχνει και αυτός πόσα μπορεί να προσφέρει».

Για την σημασία της νίκης:

«Είναι μια νίκη που δείχνει χαρακτήρα. Τις τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε μετά από τις άλλες ομάδες και υπάρχει μια μικρή πίεση, μειώσαμε τη διαφορά και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου:

«Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Ο Οθέλλος έπαιζε πιο αμυντικά, ενώ χθες δεν ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και το διορθώσαμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό»

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα που ακολουθεί:

«Πολύ σημαντικό. Μια ομάδα που δεν την έχουμε κερδίσει ακόμη. Ήττα και ισοπαλίες. Ελπίζω να έχουμε μάθει από τα λάθη μας».

Απουσίες:

«Έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Όλοι πλην του Μποάκι και του Μαγιαμπέλα θα είναι διαθέσιμοι».

Για το συμβάν με τον προπονητή της ομάδας στο «Αμμόχωστος»:

«Στην Κύπρο λέμε ότι αυτά είναι φυσιολογικά, αλλά όλα αυτά είναι λάθος. Δεν πρέπει να πηγαίνει ο άνθρωπος να κάνει τη δουλειά του και να δέχεται έναν οχετό. Και να αντέδρασε ο προπονητής μας, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι ο προπονητής μας πήγε να δείξει ασέβεια στη Σαλαμίνα. Είναι λάθος αυτό το πράγμα που γίνεται. Η συμπεριφορά του στα ευρωπαϊκά ήταν άψογη. Πρέπει να κοιτάξουμε και το θέμα με τους steward, δεν γίνεται να μην κάνουν τίποτα. Δεν έκανε κάτι ο κύριος Σπιλέφσκι για να ξεκινήσει όλο αυτό. Συμβαίνουν λέμε σε όλα τα γήπεδα, στο δικό μας δεν συνέβη ποτέ και δεν έχει σχέση με το πόσο κόσμο έχει. Είχε 20-30 άτομα χθες και πάλι έγινε. Πρέπει να παρεμβαίνουν οι stewards, να τους λένε να σταματήσουν. Είναι τα βασικά. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ένα θέαμα για να το απολαμβάνουν όλοι».

[ad_2]

Source link

Related posts

Κρίστοφερ Όλσον: Πρώην μέσος της Άρσεναλ νοσηλεύεται αφού κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι του

Ολική έκλειψη Ηλίου: Δείτε live από τη Nasa (vid)

Μάβερικς-Μπακς 117-129: Θηρίο Giannis, κατάπιε τους Τεξανούς (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο