AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης – Μπουργκ 68-76: Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

[ad_1]

Ο Άρης έπαιξε 40 λεπτά όντας στην αντίδραση απέναντι στην ανώτερη Μπουργκ, που πέρασε από το Nick Galis Hall με 68-76 για τη 16η αγωνιστική του EuroCup.

Η Μπουργκ έδειξε για 40 λεπτά την ανωτερότητά της στο Nick Galis Hall. Καταφέρνοντας έτσι να… υποτάξει τον Άρη, που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε ποτέ να καρπωθεί τις δικές του καλύτερες στιγμές. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν τρεις φορές από διψήφιες διαφορές, ισοφάρισαν στους 39 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο αλλά στο φινάλε έχασαν τις ευκαιρίες τους και μοιραία ηττήθηκαν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση των Τολιόπουλου και Γκάλινατ.

Ο αγώνας: Άρης – Μπουργκ

Η Μπουργκ δε φοβήθηκε απέναντι στην ατμόσφαιρα του Nick Galis Hall και ήταν αυτή που έβαλε τους όρους στο ξεκίνημα. Μετά το αρχικό 4-4 έτρεξε σερί 0-8 και πήρε προβάδισμα, έχοντας τον Ρισασέ να κάνει ζημιά στη ρακέτα. Ο Άρης δεν μπορούσε να βρει τρόπους να σκοράρει, έχοντας 0/6 τρίποντα και πλήρωσε μεταξύ άλλων τα λάθη που έφεραν τρανζίσιον στους Γάλλους, για να κλείσουν εκείνοι στο 10-22 μετά το πέρας των 10 λεπτών.

Η είσοδος του Σταρκ έδωσε μία πνοή στην επίθεση της ομάδας του Καστρίτη, αλλά αυτός που πήρε πάνω του την επίθεση των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος. Οι γηπεδούχοι μείωσαν δύο φορές. Η πρώτη στο 14′ με τον Τολιόπουλο για το 24-30 και η δεύτερη με τους Γκάλινατ, Τολιόπουλο να φέρνουν το παιχνίδι στο 32-36 (19′). Η παρουσία του Μπάνκστον βοήθησε αμυντικά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 34-39.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα, βάζοντας στο παιχνίδι και τον κόσμο τους. Με τον Μπάνκστον στην αρχική πεντάδα του δευτέρου μέρους, ισοφάρισαν στους 39, χάνοντας και ευκαιρία να προσπεράσουν. Αλλά η απάντηση δόθηκε από τον Ζουλιέν που βρήκε δύο μεγάλα σουτ, με τους Γάλλους να τρέχουν ένα σερί 0-7 και τον Τολιόπουλο να ξαναδίνει λύση από την περίμετρο για το 49-53 (27′). Ωστόσο ο Άρης σκόραρε μόλις δύο πόντους στον χρόνο που απέμενε για το φινάλε του 3ου δεκαλέπτου και κλήθηκε να επιστρέψει από το 51-59.

Το μοτίβο δεν άλλαξε. Η Μπουργκ έφτανε σε διψήφιες διαφορές και ο Άρης αντιδρούσε. Μετά από μια τρομερή κυκλοφορία, ο Τολιόπουλος πέτυχε το τρίτο του τρίποντο για το 58-63 (34′), στην τελευταία απόπειρα για ανατροπή. Μόλις το παιχνίδι πήγε στους τρεις, η Μπουργκ βρήκε ξανά τα μεγάλα σουτ. Πρώτα ο Μόργκαν με κρεμασμένη άμυνα πάνω του και στην επόμενη φάση ο Ρισασέ διαμόρφωσαν το 60-69 (35′). Ο Γκάλινατ βρήκε ένα… τρελό σουτ για το 66-71, βάζοντας έξι σερί δικούς του αλλά στη συνέχεια τόσο αυτός, όσο και ο Χάρελ έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στους δύο. Κάτι που η Μπουργκ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο και εν τέλει κλείδωσε άλλη μία νίκη, διατηρώντας την πρώτη θέση του ομίλου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Γουόριορς-Τίμπεργουλβς 110-116: Ρολάρει η Μινεσότα με Έντουαρντς και Τάουνς (vid)

Ολυμπιακός: Συμπλήρωσαν κάρτες Καμαρά και Ρέτσος, χάνουν ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς

Ο Ούγκο Λόρις μετακόμισε στους Los Angeles FC και λόγω του GTA!

Αφήστε ένα σχόλιο