AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Τζούισον Μπένετ

[ad_1]

Ο Τζούισον Μπένετ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών και την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από τη Σάντερλαντ στον Άρη.

Η συμφωνία των «κίτρινων» με τον αγγλικό σύλλογο για τον δανεισμό του 19χρονου αριστερού winger είναι δεδομένη και μέσα στις επόμενες ώρες προβλέπεται να διευθετηθούν οι τυπικές διαδικασίες καθώς επίσης και να υποβληθεί ο ποδοσφαιριστές σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το deal προβλέπει τον εξάμηνο δανεισμό του νεαρού παίκτη και τη δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι 3 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τζούισον Μπένετ αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ το καλοκαίρι του 2022 από τη Χερεντιάνο έναντι 1.3 εκατ. ευρώ. Στην πρώτη σεζόν του χρησιμοποιήθηκε σε 18 αγώνες με την πρώτη ομάδα της Σάντερλαντ και συνολικά 326 αγωνιστικά λεπτά έχοντας δύο γκολ και μια ασίστ, ενώ έπαιξε και πέντε παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα. Φέτος δεν είχε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα – μόλις εννιά λεπτά – κι έπαιξε σε έξι αγώνες με τη δεύτερη ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα – υπό τη μορφή δανεισμού.

[ad_2]

Source link

Related posts

Γιοβάνοβιτς: Προτάθηκε στην Μπεσίκτας, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Η Καρολίν Γκαρσία απέκλεισε την Γκοφ στο Μiami Open

ΟΦΗ: Με τις ίδιες απουσίες και την σκέψη στον ΠΑΣ

Αφήστε ένα σχόλιο