AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Έκκληση της αδελφής του 45χρονου παλαιοχριστιανού: Κάνε τεστ DNA να βουλώσεις στόματα 

[ad_1]

Η αδερφή του «πατέρα παλαιοχριστιανού» στην Κορινθία, μίλησε στο mega για τον αδερφό της Μανώλη και την νύφη της Σεβαστή.

Στην αρχή είπε: «Θα έλεγα στον αδελφό μου να κάνει τεστ DNA για να “βουλώσει στόματα”».

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το πώς έφυγαν και πήγαν εκεί είπε ότι φοβόταν τις αρρώστιες: «Τα χρόνια του κορονοϊού είχε φοβηθεί, δεν παίζει ρόλο το ότι ήταν αρνητής των εμβολίων. Φύγανε και πήγανε εκεί (σσ Κορινθία). Πώς έγινε με την δουλειά του, δεν το ξέρω, δεν το γνωρίζω».

Για το πού μπορεί να βρίσκονται τα παιδιά με την Σεβαστή είπε «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι».

Τέλος είπε για τον αδερφό της ότι «Πάντα του άρεσε η αγροτική ζωή» και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Σεβαστή λέγοντας. «Μας νοιάζει και εμάς, τα παιδιά. Θα ήθελα να πω στη Σεβαστή κάτι, είμαστε όλοι εδώ ότι και αν χρειαστεί, είμαστε εδώ».

«Από που και ως που να δώσω βιολογικό υλικό;»

Ο πατριάρχης της οικογένειας των αυτοαποκλούμενων παλαιοχριστιανών μίλησε για πρώτη φορά απαντώντας για το τεστ DNA ενώ αναφέρθηκε και στην αιμομιξία «Από που και ως που να δώσω βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό, ξε υποχρεωτικό εγώ είμαι εναντίον αυτών τα βιομετρικά. Ούτε το εμβόλιο, υύτε ηλεκτρονικό αποτύπωμα, δακτυλικό έδωσα. Ποιο παιδί αιμομιξία; Τι λέτε τώρα; Εγώ τους είπα όταν βγω εγώ, θα κοιτάξω να την βρω, αφού μου έχουν πάρει και τα τηλέφωνα και όλα και εγώ είμαι ταραγμένος με αυτή την υπόθεση Ελπίζω να μην πήγε καμία Ικαρία, πρέπει να βγω να μιλήσω με τους συγγενείς.»

Related posts

Εντοπίστηκε με μαχαίρι και όπλο και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Εμπεσού

aitoloakarnanianews

ΣΥΡΙΖΑ : Ιστορική δικαίωση η απόφαση του ΣτΕ για την ελιά Καλαμών

aitoloakarnanianews

Με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας των φαρμακοποιών της Αιτωλοακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο