AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Αίας Μανθόπουλος: Ελένη Ράντου και Εβελίνα Παπούλια συγκινούν με το “αντίο” στον ηθοποιό


Ο Αίας Μανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (17/10) σε ηλικία 61 ετών, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλα και στον απλό κόσμο που τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ο Αίας Μανθόπουλος είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται, με τη συμμετοχή του στους “Δύο Ξένους”, όπου υποδύθηκε τον αρραβωνιαστικό της Μαρίνας Κουντουράτου. Η ατάκα του Μαρκορά (Νίκος Σεργιαννόπουλος) “Βρε Αία, βρε Αία” άφησε εποχή.

Η Εβελίνα Παπούλια, το τηλεοπτικό του ταίρι, φρόντισε να τον αποχαιρετίσει με ένα συγκινητικό story στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή εκείνη των “Δύο Ξένων” κι έγραψε: «Καλό ταξίδι… όπου και αν είσαι όπου και αν πας».

%ce%b1%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b2%ce%b50

Το “αντίο” της Ελένης Ράντου

Ο Αίας Μανθόπουλος έκανε ένα γκεστ και στη σειρά “Κωνσταντίνου κι Ελένης” και μπορεί να ήταν σύντομο, όμως, άφησε εποχή η ατάκα/διάγνωση που έκανε ως γιατρός Φιλίππου στην ασθενή Ελένη Βλαχάκη (Ράντου). «Η Ελένη έχει τακαμούρι», είπε και μέχρι και σήμερα και αυτή η ατάκα είναι μία από τις κορυφαίες της τηλεόραση.

Η Ελένη Ράντου, με την οποία υπήρξαν συμμαθητές στη δραματική Σχολή κι έκαναν καλή παρέα, έστειλε το δικό της “αντίο” στον φίλο της.

«Καλό σου ταξίδι στο φως, αγαπημένε μας. Πρόωρα μας έφυγες… Η παρέα όλο και λιγοστεύει…», έγραψε η ηθοποιός στη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Ματούλα: Ο μαναχικός θάνατος και το παρασκήνιο πίσω από την ανύπαρκτη σχέση με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε

Μελίνα Μερκούρη: «Από τη ζωή μέχρι τον θάνατο, ένα τσιγάρο δρόμος»

Ντέμης Νικολαϊδης: “Είχα κόμπλεξ παλιά, εγώ ήμουν το πρόβλημα”


Source link

Related posts

Το γατάκι με το τρελό βλέμμα… To video μερικών δευτερολέπτων με τις σχεδόν 10 εκατομμύρια θεάσεις

Αυτό πρέπει να πόνεσε, vid

Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Έμα Στόουν στις γειτονιές της Αθήνας

Αφήστε ένα σχόλιο