AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αγουέρο: Συγκλονίζει μιλώντας για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

[ad_1]

O Σέρχιο Αγουέρο μιλά για το αίσθημα «πνιγμού» στον τελευταίο του επαγγελματικό αγώνα για την Μπαρτσελόνα πριν από τη συνταξιοδότηση και εξηγεί γιατί αρνήθηκε να πάρει την εμβληματική φανέλα Νο. 10 του Λιονέλ Μέσι

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για το πώς ένιωθε στον τελευταίο του επαγγελματικό αγώνα στη Μπαρτσελόνα πριν αναγκαστεί να αποσυρθεί λόγω καρδιακής πάθησης. Ο Αργεντινός ανακοίνωσε ότι κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 33 ετών. Ο επιθετικός είχε πόνους στο στήθος και ζαλάδες ενώ έπαιζε για τους «Μπλαουγκράνα» εναντίον της Αλαβές στη La Liga σε έναν αγώνα που αποδείχθηκε η τελευταία του εμφάνιση ως επαγγελματίας.

Ο θρυλικός επιθετικός μίλησε τώρα για το παιχνίδι και αποκάλυψε πώς ένιωθε πριν διακοπεί ο αγώνας για να λάβει ιατρική βοήθεια. Είπε στον Χουάν Πάμπλο Βάρσκι για την Clank Media: «Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και σκέφτηκα: “Σκατά, είμαι τόσο κακός”. Πήδηξα για μια κεφαλιά. Πήγαν στην κόντρα και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγε: “Σταματήστε το παιχνίδι”. Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα».

Ο Αγουέρο αποκάλυψε επίσης γιατί επέλεξε να πάρει τη φανέλα με το Νο. 19 όταν μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα το 2021, αντί για τα 10 που έμειναν κενά μετά την αποχώρηση-σοκ του Λιονέλ Μέσι. «Όταν ο Λέο έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, μου πρόσφεραν τη φανέλα με το νούμερο 10 και είπα όχι. Όχι επειδή δεν το ήθελα. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε», πρόσθεσε. «Μου είπαν ότι ήμουν ο μόνος που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά για μένα το νούμερο 10 ανήκει στον Λέο. Τέλος, αν δεν είναι εκεί, μην το χρησιμοποιήσετε».

Ο Αγουέρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα με την Αλαβές και στη συνέχεια έμεινε εκτός για τρεις μήνες από την Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα αποσυρόταν σε μια συναισθηματική συνέντευξη Τύπου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο «ξεχωριστός Μουστάφα Φαλ» και τα «κανόνια» της Α1! | Blog – Αντώνης Καλκαβούρας

Ιτούδης: Επίσημα τέλος από τη Φενέρμπαχτσε

Μάτζικ – Θάντερ 113-127: H Οκλαχόμα «χάλασε» την γιορτή του… Σακίλ (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο