AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Δεύτερη παράταση στις αναπλάσεις κεντρικών οδών (εικόνες)

[ad_1]

Αγρίνιο: Δεύτερη παράταση στις αναπλάσεις κεντρικών οδών (εικόνες)


Αγρίνιο: Δεύτερη παράταση στις αναπλάσεις κεντρικών οδών όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”, σύμφωνα με την οποία μέχρι το τέλος του χρόνου ολοκληρώνονται και οι τελευταίοι δρόμοι

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εργολαβία που υλοποιεί μέσω ΕΣΠΑ ο Δήμος Αγρινίου από πέρυσι για την ανάπλαση 14 κεντρικών δρόμων του Αγρινίου.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά παράταση που δίνεται, καθώς λίγο – πολύ όλα τα έργα αναπλάσεων του Δήμου Αγρινίου στο κέντρο πόλης αντιμετώπισαν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα, με αποτέλεσμα τα χρονοδιαγράμματα να πάνε πιο πίσω. Εξάλλου, το ακρότατο όριο είναι το τέλος της φετινής χρονιάς καθώς μαζί της λήγει και η τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδος του ΕΣΠΑ.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου με τίτλο «αναπλάσεις – βελτιώσεις οδών κέντρου πόλης Αγρινίου» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας και έχει προϋπολογισμό 3,3 εκατ. ευρώ αυτή την περίοδο εκτελούνται εργασίες στις οδούς Μελεάγρου και Παλαιολόγου κοντά στην περιοχή του Πάρκου.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας ανακατασκευάστηκαν ήδη ή ανακατασκευάζονται 14 συνολικά κεντρικοί δρόμοι του Αγρινίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Ζέρβα, Οδ. Ελύτη, Ρίτσου, Μπότσαρη, Βάρναλη, Γαλάνη, 11ης Ιουνίου, Κατσαρή, Σωκράτους, Σμύρνης, Μελεάγρου, Παλαιολόγου, Πλάτωνος, και Αετοράχης.

Οι αναπλάσεις των παραπάνω δρόμων εκτός από ασφαλτοστρώσεις – πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, προβλέπουν επίσης σήμανση, τοποθέτηση οδοφωτισμού με φωτιστικά τεχνολογίας LED , αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ναύπακτος: Ένα εκατ. ευρώ στον τυχερό του Εθνικού Λαχείου που επέλεγε τον ίδιο αριθμό επί χρόνια

[ad_2]

Related posts

Κ. Πιστιόλας: “Ευελπιστώ σε μια καλή και δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο”

aitoloakarnanianews

Αμπάρια Παναιτωλίου: Με αστυνομική συνδρομή ολοκληρώνεται η αναβάθμιση

aitoloakarnanianews

Οικογένεια Σοφοκλή Γκουρνέλου : 30 χρόνια «σταθμός» για την επιχείρηση «Το τρένο» – Αλλάζει χέρια η επιχείρηση

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο