AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο χαμογελαστός εμπνευστής Σιμόν και η πίστη του στην ομάδα

[ad_1]

Ο Ραν Μπεν Σιμόν από την μέρα που έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ έχει καταφέρει να επαναφέρει τα χαμόγελα στον κόσμο, την αισιοδοξία στα αποδυτήρια και την προοπτική στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας προπονητής ο οποίος με το χαμόγελο του και τον τρόπο προσέγγισης του απέναντι στους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο έχει κερδίσει άπαντες αλλά το πιο σημαντικό έχει καταφέρει να κάνει ξανά την ΑΕΚ να πιστέψει ότι και μπορεί και έχει τις δυνατότητες να δει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να επιστρέψει στη διεκδίκηση των αρχικών της στόχων.

«Δεν φοβόμαστε κανένα, είμαστε η ΑΕΚ», ανέφερε στις σημερινές του τοποθετήσεις ο Ραν Μπεν Σιμόν στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εντός αλλά και εκτός ΑΕΚ. Έδειξε να μην τον φοβίζει καθόλου η δύσκολη έδρα και τα άσχημα αποτελέσματα που έχει η ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος» μιας και δεν πιστεύει στις προκαταλήψεις.

«Παιχνίδι περισσότερο χαρακτήρα παρά τακτικής», είπε σε μία άλλη τοποθέτηση του και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν τον χαρακτήρα που απαιτείται στο ματς για να πάρουν το ζητούμενο που δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μία νίκη η οποία αν έρθει θα φέρει την ΑΕΚ αγκαλιά με την εξάδα και πιθανόν μετά από καιρό να μπορέσει να ανέβει και σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα.

Μέσα ο Τρισκόφσκι…

Στην αποστολή αναμένεται να είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι που έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης. Ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός της ΑΕΚ δεν διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά θα είναι μία επιπλέον επιλογή από τον πάγκο. Μοναδική σίγουρη απουσία ο τιμωρημένος Τόνγκια.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρεάλ Μαδρίτης – Τζιρόνα 92-79: Επιστροφή στις νίκες για τη «βασίλισσα»

Παναθηναϊκός: Τα συγχαρητήρια στον Μάικ Τζέιμς

Η δραματική στιγμή που αεροπλάνο έπιασε φωτιά ενώ ήταν στον αέρα (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο