AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Τώρα είναι η ώρα! Τώρα βροντοφωνάζει για τίτλο

[ad_1]

Η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ 16/3, 0-1 από Ομόνοια), να πλησιάσει στον πόντο την κορυφή και να κρατά στα χέρια της τις πιθανότητες τίτλου, αφού υποδέχεται τους «γαλαζοκίτρινους» μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Η χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια ανοίγει το δρόμο στην ΑΕΚ να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λάρνακας με νίκη μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης θα μειώσει στο -1 από την κορυφή και αν αναλογιστεί κανείς ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα, τότε με δυο νίκες θα βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή.

Τεράστια είναι τα κίνητρα λοιπόν στην ομάδα της Λάρνακας η οποία θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα βάζοντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στο ΑΠΟΕΛ.

Η προϊστορία των τελευταίων χρόνων είναι υπέρ της ομάδας της Λάρνακας η οποία θα τα δώσει όλα για να πάρει το ζητούμενο που είναι το τρίποντο και το όνειρο του τίτλου θα γίνει ένα πολύ πιθανό και εφικτό σενάριο. Στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα. Υπάρχει θέληση και δίψα. Είναι από τις ευκαιρίες που δεν σου παρουσιάζονται συχνά αλλά μία φορά μετά από πολλά χρόνια και η ΑΕΚ θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί αυτή την ευκαιρία και αν κερδίσει θα έχει την τύχη ξεκάθαρα στα δικά της χέρια στην υπόθεση τίτλος.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και αυτό θα του δώσει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μία ενδεκάδα που θα παλέψει να φέρει το «διπλό» και να δώσει στην ΑΕΚ την ώθηση για τον τίτλο.

Ίσως και ίδια ενδεκάδα

Αν και δεν το συνηθίζει ο Ραν Μπεν Σιμόν δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με αυτή κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Δηλαδή τον Πίριτς κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ντιονκού, αριστερά τον Γκαρσία και κεντρικούς αμυντικούς τους Ρομπέρζ και Μιλίσεβιτς.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Γκουστάβο και Πέρε Πονς, ο Σάντος δεξιά της επίθεσης αν και διεκδικεί θέση και ο Φαράζ, ο Τόνγκια αριστερά, επιτελικός μέσος ο Μπρούνο Γκάμα ή ο Ντίμερες και στην κορυφή ο Ράφα Λόπες.

[ad_2]

Source link

Related posts

Η βαθμολογία της EuroLeague: Παραμένει στην ισοβαθμία της τετράδας ο Παναθηναϊκός

Λιβάι Γκαρσία: Έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Τρινιντάντ (vids)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Κοντά στο φετινό ρεκόρ, αλλά εκτός ημιτελικού η Πεσιρίδου

Αφήστε ένα σχόλιο