AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Ψυχωμένη και αλλαγμένη πήρε τη νίκη και το τρίποντο

[ad_1]

Νίκη μέσα από… συμπληγάδες πέτυχε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Δόξα μιας και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 10ο λεπτό αλλά βρήκε και πάλι τον τρόπο να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Όπως έκανε πρόσφατα και απέναντι στον Άρη, έτσι έπραξε και απέναντι στη Δόξα. Το πιο σημαντικό στην όλη της προσπάθεια είναι ότι δεν παραδίδεται ποτέ. Παλεύει μέχρι τέλους, πιστεύει στο πλάνο που ακολουθεί η ομάδα, είναι πιστοί στη φιλοσοφία του Ραν Μπεν Σιμόν οι ποδοσφαιριστές και όσο έρχονται τα αποτελέσματα ο Ισραηλινός τεχνικός δικαιώνεται όλο και περισσότερο.

Η ΑΕΚ κατάφερε το 0-1 να το κάνει 2-1 με τα γκολ των Μπρούνο Γκάμα και Ιβάν Τρισκόφσκι. Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ηλικιακά είναι στη δύση της καριέρας τους, δεν είναι βασικοί αλλά με την ποιότητα που έχουν και τη δίψα για να πετύχουν ακόμη πράγματα, έχουν συμβάλει σημαντικά στο να έρθει η επιτυχία και το τρίποντο. Με τα γκολ τους και την παρουσία τους δικαίωσαν ξανά τον Σιμόν που πριν τον αγώνα μιλούσε για ένα ρόστερ ποιοτικό και που μπορεί να ανταπεξέλθει παρά τις δυσκολίες.

Ένα τρίποντο που κρατά την ΑΕΚ σε απόσταση από την κορυφή που κανείς δεν μπορεί να της απαγορεύσει να κάνει όνειρα, ενώ ο στόχος της Ευρώπης παραμένει ο πλέον εφικτός στόχος της. Πέρα από τη Δόξα η ΑΕΚ βγήκε κερδισμένη και από το γεγονός ότι βρήκε λύσεις και απαντήσεις σε όλες τις σημαντικές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Ο κόσμος πλέον δεν αμφισβητεί την ομάδα. Βλέπει ότι με την έλευση του Ραν Μπεν Σιμόν απέκτησε ξανά ταυτότητα, ψυχή, πάθος και θέληση. Απέκτησε ξανά όραμα και προοπτική. Έκλεισε το 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ίσως πολύ καλύτερα απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί πριν την έλευση Σιμόν στα αποδυτήρια.

Τώρα είναι ώρα για μικρή ξεκούραση και η ομάδα θα προσπαθήσει να συνεχίσει το 2024 με τον ίδιο τρόπο ή και ακόμη καλύτερα. Επόμενη αναμέτρηση αυτή με τον Οθέλλο εκτός έδρας στις 3 Ιανουαρίου. Θα μετρά σημαντικές επιστροφές η ομάδα της Λάρνακας που θα επιδιώξει ένα ακόμη τρίποντο που θα την βάλει στο κόλπο για πιο ψηλά..

[ad_2]

Source link

Related posts

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα με τους τραυματίες οι Έρικσεν και Χόιλουντ

LIVE το NBA στο Gazzetta

ΑΕΚ Λάρνακας, Σιμόν: «Δημιουργούμε έναν σύλλογο με DNA νικητών, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας»

Αφήστε ένα σχόλιο