AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ: Πόλος έλξης το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena

[ad_1]

Ακόμα και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη έχει ξεπεράσει το ενδιαφέρον που δείχνουν οι επισκέπτες για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που στεγάζεται στην OPAP Arena μετά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού, μαζί με το Μουσείο της ΑΕΚ που θα ανοίξει σε λίγο καιρό τις πύλες του, αποτελούν βασικό κομμάτι του πρότζεκτ της OPAP Arena.

Το ενδιαφέρον για επισκέψεις στο Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού αυτό το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του είναι πολύ μεγάλο. Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμα και φίλαθλοι άλλων ομάδων ή άνθρωποι που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν επισκεφτεί το Μουσείο και αυτό προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση σε όλους όσους δημιούργησαν τον χώρο αυτό.

Μέσω των επισκέψεων στο Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού ο κόσμος μαθαίνει και για την ΑΕΚ, ενώ έρχεται κοντά στην πολιτιστική κληρονομιά των Προσφύγων.

Μάλιστα οι επισκέψεις των σχολείων αυξάνονται με 15 ήδη να έχουν κλειστεί για τον Ιανουάριο και άλλες 12 να αναμένονται επίσης να οριστικοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το μεγάλο ενδιαφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς πριν το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού ξεκινήσει τη λειτουργία του, ανάλογο σημείο για την πολιτιστική κληρονομιά του Προσφυγικού Ελληνισμού δεν υπήρχε.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός: Μια μεγάλη «αγκαλιά» τα παιδιά των ακαδημιών

ΑΕΚ: Τσούμπερ, το εκτός έδρας «υπερόπλο» της Ενωσης (vids)

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Σιμάνσκι

Αφήστε ένα σχόλιο