AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ: Στην Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία για τα ματς με τις ΗΠΑ

[ad_1]

Επιστροφή στην Εθνική του ομάδα για τον Λιβάι Γκαρσία με τον φορ της ΑΕΚ να καλείται για τα παιχνίδια με τις ΗΠΑ στα προημιτελικά του CONCACAF Nations League.

Καθώς ξεπέρασε απόλυτα τον τραυματισμό του, ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει και στην Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα ματς με ΗΠΑ στις 16 Νοεμβρίου στο Όστιν του Τέξας και στις 20 Νοέμβρη στο Τρινιντάντ.

Τα ματς είναι για το πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Nations League της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής με τους τέσσερις νικητές εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά να παίρνουν και ένα εισιτήριο για το Copa America 2024 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ το ερχόμενο καλοκαίρι και θα συνδιοργανωθεί από τις Ομοσπονδίες της Νότιας Αμερικής και της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες που θα ηττηθούν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία με δύο ακόμα εισιτήρια να δίνονται τον Μάρτιο μέσω αγώνων μπαράζ για την τελική φάση των 16 του Copa America 2024.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αλκαράθ: Διατήρησε τον τίτλο του στο Indian Wells

Χωρίς προβλήματα και μετά από δύο ώρες αποχώρησε από το Ρέντη η αποστολή του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Ναν και Αντετοκούνμπο βγήκαν για… προπόνηση μετά το τέλος (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο