AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αερόστατο προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού: Οι ιδιοκτήτες δεν ήξεραν τι να κάνουν (vid)

[ad_1]

Το αερόστατο, στο οποίο επέβαιναν εννέα επιβάτες που γιόρταζαν τα γενέθλιά τους, περιφερόταν στον ουρανό του Φοίνιξ όταν μια αλλαγή στη διεύθυνση του ανέμου ώθησε τον πιλότο να αναζητήσει εναλλακτικό σημείο προσγείωσης.

Σε μια δραματική τροπή των γεγονότων, μια εορταστική βόλτα με αερόστατο στο Βόρειο Φοίνιξ κατέληξε σε μια οδυνηρή συντριβή, αφήνοντας εννέα ανθρώπους συγκλονισμένους αλλά σώους. Το περιστατικό, το οποίο συνέβη κοντά στην οδό Dove Valley Road και την Interstate, αφορούσε το αερόστατο που χτύπησε σε ένα φανάρι του δρόμου και κατέβηκε σε μια αυλή κατοικίας.

Το αερόστατο, στο οποίο επέβαιναν εννέα επιβάτες που γιόρταζαν τα γενέθλιά τους, περιφερόταν στον ουρανό του Φοίνιξ όταν μια αλλαγή στη διεύθυνση του ανέμου ώθησε τον πιλότο να αναζητήσει εναλλακτικό σημείο προσγείωσης. «Βρήκα αυτό το άδειο οικόπεδο, το οποίο θα ήταν το τέλειο μέρος για να προσγειωθώ αφού οι άνεμοι άλλαξαν κατεύθυνση», εξήγησε ο πιλότος. Ωστόσο, η προσγείωση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί.

Μια κάτοικος της περιοχής, η Kara Giugliano, κατέγραψε την ανησυχητική στιγμή σε βίντεο. Το υλικό δείχνει το μπαλόνι να σφηνώνεται σε έναν στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να σκεπάσει ένα μέρος του σπιτιού της.

Η Giugliano θήλαζε το μωρό της στο σπίτι όταν το μπαλόνι κατέρρευσε. «Έχω συνηθίσει να βλέπω αερόστατα ακριβώς έξω από αυτό το παράθυρο, το οποίο μου φάνηκε πολύ ωραίο. Αυτό ήταν ακριβώς έξω. Το καλάθι ήταν ακριβώς πάνω από τον στύλο φωτισμού», είπε.

Το δυστύχημα αυτό υπογραμμίζει τη σημασία των προληπτικών μέτρων ασφαλείας και την ανάγκη οι πιλότοι να είναι προετοιμασμένοι για ξαφνικές αλλαγές στον άνεμο και άλλες απρόβλεπτες προκλήσεις.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ντόρτμουντ: Πλήγμα με Αλέ, νοκ-άουτ για καιρό ο Ιβοριανός

Μπαπέ – Χάαλαντ: Γιατί τελικά δεν προχώρησε στην απόκτησή τους η Μπαρτσελόνα

«Είστε τα στρατεύματα του Πούτιν»: Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή με βολές του πρωθυπουργού Ατάλ κατά της Λεπέν

Αφήστε ένα σχόλιο