AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/02) στο Gazzetta

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός που «άλωσε» το Μόναχο, ο Λιούμπισιτς που είναι έτοιμος να παίξει για την ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου που… μοιράζει «πόνο» και ο Άρης που πάει για ακόμη μία μεταγραφή στα πρωτοσέλιδα της σημερινής μέρας.

Πέρασε από το Μόναχο ο Ολυμπιακός, ετοιμοπόλεμος ο Λιούμπισιτς

Sport Day: Τόμας… Κίλερ! Οργίασε στο β’ ημίχρονο ο Γουόκαπ. Με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φύγει απ’ το Μόναχο με νίκη-χρυσάφι. «Σου μένει για πάντα», ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς για το χρυσό γκολ στο Περιστέρι, αλλά και τη χαμένη ευκαιρία στην Τούμπα.

Live Sport: «Λιούμπισιτς» και Πινέδα μαζί θα κάνουν όργια». Η ατάκα του Ματίας Αλμέιδα που «έψησε» αμέσως τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να γίνει η μεγάλη μεταγραφή. Ατσάλι! Μέγας Ολυμπιακός. Θριάμβευσε στο Μόναχο κερδίζοντας την Μπάγερν με 76-72, δείχνοντας ότι δεν καταλαβαίνει από απουσίες και ατυχίες.

Φως των Σπορ: Δεν μασάει! Αλύγιστος στο Μόναχο ο θρύλος με σούπερ Ουόκαπ 72-76. Το πήρε πάνω του. Ο ρόλος του Καρβαλιάλ στα τελευταία δύο «χτυπήματα».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ψυχάρες! Απογείωση για τον θρύλο στο Μόναχο. Το ΘΗΡΙΟ «ξύπνησε» και παρά τις απουσίες του βρήκε νέους ήρωες στην Γερμανία.

Τους… πονάει ο Λουτσέσκου, σε επαφές για μέσο ο Άρης

Ώρα των Σπορ: Μπήκε και παίζει! Ο Λιούμπισιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση και έδειξε πανέτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμη και την Κυριακή. Ο Τσιτσιπάς φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ και έπαιξε με τον Κουζμίνσκας στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Metrosport: Δίνει πόνο και θα δώσει κι άλλο με τη μεγάλη ομάδα που έφτιαξε και τις αλήθειες που δεν φοβάται να πει. Συν τρία χρόνια ο Λουτσέσκου επιβεβαιώνει η ΠΑΕ. Δεν τελειώσαμε ακόμη. Ο Άρης είναι σε επαφές με εσωτερικό μέσο για να ενισχυθεί στον άξονα. 19 κεριά στην μνήνη του Άλκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

[ad_2]

Source link

Related posts

Λαμία: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον Καρλίτος (vid)

Ολυμπιακός: Control + Alt + Delete και θα πάνε όλα καλύτερα | Blog – Κωνσταντίνος Μελάγιες

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 1-1 (4-2 πέν.): Κούπα – λύτρωση στα πέναλτι και μετά από σαράντα χρόνια! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο