AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς κανένα περιθώριο απωλειών

[ad_1]

Αρχικά ο στόχος της Ανόρθωσης στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε η ομάδα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος άνοιξε η όρεξη και πολλοί μιλούσαν ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πολλοί μαζεμένοι και σοβαροί τραυματισμοί δημιούργησαν με τον χρόνο σοβαρά θέματα στην «Κυρία» με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος. Το κύπελλο έμοιαζε η πιο βατή διέξοδος για έξοδο στην Ευρώπη, όμως ο αποκλεισμός από τον Άρη φέρνει εκ νέου σε δύσκολη θέση την ομάδα της Αμμοχώστου.

Πλέον μοναδική ελπίδα για την Ανόρθωση για να σώσει την χρονιά είναι να μπορέσει να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσα από το πρωτάθλημα και την 3η ή την 4η θέση αν το φέρουν έτσι οι συγκυρίες.

Για την ώρα η Ανόρθωση είναι στο -7 από την 3η θέση και για να έχει ελπίδες βάσιμες για Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσει την Ομόνοια και να την πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Η ομάδα του Γκαγιέγο παίζει επί της ουσίας με την πλάτη στον τοίχο, μιας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την Ανόρθωση που παίζει με μπόλικο άγχος πλέον αλλά και πίεση για το αποτέλεσμα.

Ποιοι μένουν εκτός…

Όλα δείχνουν ότι εκτός θα είναι και σήμερα οι Κίκο, Γουαρίς και Γκερέρο. Ο Γκερέρο πιθανόν να είναι στην αποστολή στον επόμενο αγώνα. Ο Αρτυματάς αναμένεται να είναι στην αποστολή αλλά δεν αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα.

Το πιθανό σχήμα…

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρμπολέδα. Αριστερό μπακ ο Κορέια, δεξί ο Γουαγκέ και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαρμούκ και Μακούν. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Τιουνέ και Τεχέρα και στα δυο άκρα οι Φερέιρα και Τσίκο. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Καστέλ και πιο πίσω του ο Περέα.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Γκασάμα βασικό και να πάει στα άκρα ο Περέα και να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Φερέιρα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ιστορικό βίντεο κατέγραψε το «θαύμα της φύσης»: Η στιγμή που φάλαινα γεννάει (vid)

Σίξερς-Πίστονς 124-92: Έγραψε αρνητική ιστορία το Ντιτρόιτ με 22 σερί ήττες

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Σήκωσαν πανό για τα Τέμπη στη Γλασκόβη

Αφήστε ένα σχόλιο