AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανόρθωση: Ντέρμπι χαρακτήρα και επιβίωσης

[ad_1]

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στην Ανόρθωση ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ένα ντέρμπι όπου ο στόχος μετά και τις συνεχόμενες τελευταίες αποτυχίες δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός.

Το τρίποντο κόντρα τον Απόλλωνα είναι μονόδρομος αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της Ευρώπης και συνάμα να αποκτήσει ξανά λίγη αυτοπεποίθηση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Με νίκη «κλειδώνει» και την εξάδα, ενώ θα παραμείνει σε απόσταση που μπορεί να παλέψει για την 3η θέση. Αν δεν πάρει τους βαθμούς θα επηρεαστεί ακόμη περισσότερο ψυχολογικά και οι συνέπειες μίας ακόμη αποτυχίας ίσως να είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ο Γκαγιέγο εδώ και μερικές αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Η ενδεκάδα που επιλέγει αλλά και οι αλλαγές δεν βοηθούν και καλείται και ο ίδιος να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα, να βελτιώσει την ομάδα του και να τη βοηθήσει στο να έρθει το τρίποντο.

Απουσίες:

Αγωνιστικά εκτός είναι ο Γουαρίς που είναι τιμωρημένος, ο Αρτυματάς που είναι ανέτοιμος και ο Γκερέρο.

Οι σκέψεις του Γκαγιέγο για πιθανή εντεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια σε σχηματισμό 4-4-2 αναμένεται να είναι ο Αρμπολέδα αν και με την Ομόνοια ήταν τραγικός. Διατηρεί το προβάδισμα, με τον Μιχαήλ όμως να καραδοκεί.

Δεξί μπακ ο Ουαγκέ, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαρμούκ και Μακούν.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο θα αποτελείται από τους Τεχέρα και Τιουνέ.

Δεξιά της επίθεσης ίσως δούμε Παρούτη ή Φερέιρα, αριστερά ο Τσίκο και στην κορυφή θα είναι οι Καστέλ και Γκασάμα.

Πήγαν προπόνηση…

Επίσκεψη στην προπόνηση της Ανόρθωσης είχαμε χθες από μερίδα οργανωμένων φίλων της ομάδας οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα στους παίκτες ότι θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζουν με πάθος. Μία στήριξη που δείχνει την πραγματική αγάπη του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα στην ομάδα.

Μπορεί να μην είναι κατάμεστο απόψε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά σίγουρα η μαζική παρουσία του κόσμου θα είναι ένα πλεονέκτημα για την «Κυρία».


[ad_2]

Source link

Related posts

Ημερομηνίες και τιμές για τα νέα PlayStation Pulse ακουστικά (vid)

Copa Africa: Πρωτιά για το Μαρόκο του Ελ Καμπί, αποκλείστηκε η Τανζανία του Σαμάτα

Η στιγμή που πετούν το αντικείμενο στην Λιόλιου: «Mαζί με τα λουλούδια δέχτηκα και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο», έγραψε (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο