AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανόρθωση: Στα χέρια της διοίκησης ο Τσίκο, που επέστρεψε Κύπρο

[ad_1]

Η διοίκηση της Ανόρθωσης εξετάζει το ποια στάση θα πρέπει να κρατήσει απέναντι στον Τσίκο, που επέστρεψε στην Κύπρο μετά την αδικαιολόγητη απουσία του.

Ξανά στην Κύπρο ο Τσίκο. Ο Αγκολέζος ακραίος επιθετικός που ήταν αδικαιολογήτως απών εδώ και μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει και το σημαντικό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε στην Κύπρο και πλέον το θέμα του θα το δει η διοίκηση και ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης.

Αναμένεται ότι θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και θα δούμε αν η διοίκηση θα πάρει και κάποια άλλα επιπρόσθετα μέτρα και αν θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. Η Ανόρθωση έχει το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ αυτή την αγωνιστική και μέσα από τον τρόπο που θα χειριστεί η διοίκηση το όλο θέμα θα φανεί αν θα μπορεί ο Γκαγιέγο να τον υπολογίζει ή όχι.

Σίγουρα είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα μιας και στην Ανόρθωση θέλουν και πρέπει να είναι αυστηροί με τέτοιες συμπεριφορές, πόσο μάλλον του Τσίκο που έχει δείξει και στο παρελθόν ότι… «ξεχνά» να επιστρέψει πολλές φορές μετά από εθνικές υποχρεώσεις. Η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση θα είναι και ένα μήνυμα προς όλους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Προς Κασίμπασα ο Πορόζο, στη Ρίο Άβε ο Βρουσάι

Παρτίζνα – Μπούντουτσνοστ 96-83: Το σερί συνεχίζεται

ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Είμαστε μέσα σε όλα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο»

Αφήστε ένα σχόλιο