AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

[ad_1]

Α πλότητα, τεχνολογίας και προσαρµοστικότητα είναι οι αρχές που θέλει να συνεχίσει να πρεσβεύει η Massey Ferguson, ακόµα και τώρα, µε τη σειρά 9S, ένα από τα πιο σύγχρονα τρακτέρ της αγοράς. Με το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και προηγµένης τεχνολογίας, η σειρά MF 9S, η οποία περιλαµβάνει έξι µοντέλα µε ισχύ από 285 έως 425 ίππων. θέτει νέα πρότυπα µε τη σχεδίαση Protect-U που προσφέρει απαράµιλλη άνεση. Προσφέρει επίσης σε µεγαλύτερους αγρότες, επαγγελµατίες χρήστες και εργολάβους, ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου.

Ισχύς κινητήρα Stage V

Η ισχύς για όλα τα µοντέλα MF 9S παρέχεται από τον δοκιµασµένο 6κύλινδρο κινητήρα AGCO Power 8,4 λίτρων. Το Engine Power Management (EPM) αυξάνει τη ροπή έως και 1.750Nm και παράγει έως και 30 ίππους επιπλέον ισχύ σε ταχύτητες άνω των 15 km/h για PTO και υδραυλικές εφαρµογές σε όλα τα µοντέλα (εκτός από το MF 9S.425).

Ο κινητήρας συµµορφώνεται µε τους κανονισµούς εκποµπών ρύπων Stage V χρησιµοποιώντας µια απλοποιηµένη έκδοση του γνωστού συστήµατος All-In-One, το οποίο δεν χρησιµοποιεί πλέον βαλβίδα EGR. Αντ’ αυτού, χρησιµοποιεί ένα νέο, απλό σύστηµα υπερπλήρωσης, µε ένα µόνο, προηγµένο τούρµπο. Αυτές οι αναβαθµίσεις αυξάνουν σηµαντικά την αξιοπιστία και µειώνουν το κόστος συντήρησης.

Για να παρέχει άφθονη χωρητικότητα για πολλές ηµέρες εργασίας, χωρίς την ανάγκη για ανεφοδιασµό, υπάρχει ένα κατά 10% µεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίµου 660 λίτρων, καθώς και ένα ρεζερβουάρ AdBlue 68 λίτρων. Ο κινητήρας έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί µε καύσιµο HVO, για να παρέχει πιο βιώσιµες λειτουργίες.


Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

[ad_2]

Source link

Related posts

Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ευρώπη, ανησυχία στις Βρυξέλλες

Τέλος Νοεμβρίου 150 εκατ. βιολογικών, στα 650 εκατ. η εξόφληση Δεκεμβρίου με βάση την ατζέντα ΟΠΕΚΕΠΕ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ;! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αφήστε ένα σχόλιο