AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΠΟΕΛ: Η επιστολή στην ΚΟΠ, ο Κρέσπο και το γήπεδο

[ad_1]

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στο PRO-SHOW Podcast για πολλά θέματα, όπως για την άρση του μέτρου της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, τον τραυματισμό του Κρέσπο, αλλά και το ιδιόκτητο γήπεδο.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στο PRO-SHOW Podcast και απoκάλυψε πως ο ΑΠΟΕΛ έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ, ζητώντας να αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στα πλέι οφ. Όπως είπε, δεν πήρε ακόμα απάντηση.

«Στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ από την περασμένη εβδομάδα ώστε να άρει το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στα πλέι οφ. Είναι κρίμα οι ομάδες να δαπανούν τόσα λεφτά και να στερούμε από τον κόσμο τα γήπεδα. Διαφωνώ με τα επεισόδια ναι, είναι ευθύνη του κράτους όμως», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τον τραυματισμό του Κρέσπο και το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται, είπε: «Μάλλον υπέστη υποτροπή. Θα αξιολογηθεί. Για εμάς υπάρχει ανοικτό παράθυρο. Θα δούμε τον τραυματισμό, τι σκέφτεται και θα αποφασίσουμε». Οσον αφορά στον Μοχάμεντ Μπεν, είπε πως προπονείται κανονικά, αλλά δεν μπορούν να τον εγγράψουν. «Αν έφευγε ο Σαρφό θα μπορούσαμε», διευκρίνισε.

Σχετικά με το ιδιόκτητο γήπεδο, ανέφερε παίρνει σάρκα και οστά. «Σύντομα οι ανακοινώσεις, τέλος Μαρτίου. Είναι όλα προχωρημένα, έχουμε πληρώσει τον αρχιτέκτονα στη Γαλλία, την προκαταβολή. Προχωρήσαμε σε κυκλοφοριακή μελέτη, λεπτομερή, σε όλα τα δεδομένα. Νομίζω δεν θα χαλάσει η συμφωνία. Είναι στους δικηγόρους οι συμφωνίες. Αναμένουμε το τελικό σχέδιο των συμφωνιών για να το δώσουμε στους δικούς μας δικηγόρους. Τέλος Μαρτίου ελπίζω θα έχουμε την ανακοίνωση».

[ad_2]

Source link

Related posts

Λίβερπουλ: Διέκοψε τον δανεισμό του Καρβάλιο στη Λειψία λόγω μειωμένου χρόνου συμμετοχής

Κούγιας στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας που εκπροσωπώ, έφερε εκατομμύρια στον Συνεταιρισμό»

Λάρσον: «Στόχος είναι να βγούμε πρώτοι στα play out, δεν κοιτάζουμε προς τα κάτω»

Αφήστε ένα σχόλιο