AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λίβερπουλ: Διέκοψε τον δανεισμό του Καρβάλιο στη Λειψία λόγω μειωμένου χρόνου συμμετοχής

[ad_1]

Τέλος στον δανεισμό του Φάμπιο Καρβάλιο στη Λειψία έβαλε η Λίβερπουλ, που πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό για τη συνέχεια της εξέλιξης του Πορτογάλου.

Με τον πλέον άδοξο τρόπο έληξε ο δανεισμός του Φάμπιο Καρβάλιο στη Γερμανία. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός το καλοκαίρι μετακόμισε στην Bundesliga για λογαριασμό της Λειψίας, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος ή η Λίβερπουλ.

Ο Καρβάλιο δεν μπόρεσε να πείσει τον Ρόζε, ούτε να βρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο στους Ταύρους, καταλήγοντας να μετρά μόλις 360 αγωνιστικά λεπτά μέχρι αυτό το σημείο στη σεζόν. Το γεγονός αυτό φυσικά δυσαρέστησε τους Ρεντς, που δεν είδαν πώς ο παίκτης τους θα μπορούσε να συνεχίσει την εξέλιξή του χωρίς να παίζει.

Έτσι, η Λίβερπουλ πήρε την απόφαση να διακόψει τον δανεισμό του στη Λειψία. Προς το παρόν ο Καρβάλιο έχει επιστρέψει στο «AXA», όμως όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει σε κάποιον άλλο σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με τις Σαουθάμπτον και Λέστερ να ενδιαφέρονται για εκείνον.


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β’ μοίρασαν αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας στα Χανιά

Ο πλανήτης, που ποτέ δεν ήταν τόσο ζεστός όσο κατά το 2023, ουδέποτε είχε καταναλώσει τόσο άνθρακα όσο φέτος

Φοβερή μπαλιά του Ιωαννίδη και μεγάλη ευκαιρία του Μπερνάρ (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο