AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αρης: Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Φεράρι

[ad_1]

Ο Φεράρι δεν προπονήθηκε ξανά και επί της ουσίας τέθηκε εκτός πλάνων για το επερχόμενο παιχνίδι του Αρη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νοκ άουτ από τον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ τέθηκε ουσιαστικά ο Φεράρι, καθώς ο Αργεντινός μπακ του Αρη δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα (1/12).

Αυτόματα έχουν εκμηδενιστεί ουσιαστικά οι ελπίδες να βρίσκεται στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για το παιχνίδι της Δευτέρας, όπου οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν και τους Ρουπ, Ματαρίτα, Γκαρθία, Πάβισιτς.

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής. Οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν και σήμερα τα δικά τους προγράμματα. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League», ανέφερε το club.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στη Χώρα των Βάσκων για τους «πράσινους»

Ομόνοια 29 Μ – Ανόρθωση 0-2: Με άνεση στους «8» οι παίκτες του Γκαγιέγο

Νεϊμάρ: Συγκλονίζουν τα πλάνα με τον Βραζιλιάνο να κλαίει και να ουρλιάζει από τον πόνο κατά τη διάρκεια των θεραπειών (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο