AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εργασιακα

ΑΣΕΠ- ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ASEP ΓΙΑ 152 ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΕΣΥ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ!

[ad_1]

ΑΣΕΠ (Asep.gr)- ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ASEP ΓΙΑ 152 ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΕΣΥ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ! – Ενημερωθείτε αναλυτικά!

ΝΕWS: Το ΑΣΕΠ (Asep.gr) έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αιτήσεις για την κάλυψη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών στις Υγειονομικές Περιφέρειες και τα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον ΑΣΕΠ βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής για την κάλυψη 7 θέσεων Διοικητών και 14 θέσεων Υποδιοικητών των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) του Υπουργείου Υγείας έχουν υποβληθεί συνολικά 229 αιτήσεις.

Μόνο για την μεγαλύτερη Υγειονομική Περιφέρεια, την 1η ΥΠΕ, η οποία περιλαμβάνει όλα τα νοσοκομεία της Αττικής έχουν κατατεθεί 59 αιτήσεις, ενώ για τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, έχουν κατατεθεί 48 αιτήσεις, σύμφωνα με πληρoφορίες του iatropedia.gr.

Δείτε στατιστικά στοιχεία του ΑΣΕΠ αναφορικά με τις αιτήσεις:

ΑΣΕΠ- ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ASEP ΓΙΑ 152 ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΕΣΥ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ! – Όλες οι ημερομηνίες!

Τι αλλάζει με την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαρτίου. Οι πληρωμές των συντάξεων θα αρχίσουν νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία διότι ο Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες και όχι 30 ή 31 ημέρες που έχουν οι υπόλοιποι μήνες του έτους.





Έτσι, το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των συντάξεων Μαρτίου αναμένεται να είναι το εξής:

ΟΑΕΕ(oaee.gr)ΟΓΑ(oga.gr) το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα πληρώσουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 τις συντάξεις.

Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) στους ασφαλισμένους που είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από την 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα δοθούν οι συντάξεις από το ΙΚΑ(ika.gr), το Δημόσιο, το ΝΑΤ(nat.gr), και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ , ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΤΡΙΚΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ! ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ !!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΓΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ -ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ !!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2024 – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ !!!

[ad_2]

Source link

Related posts

Εργαζόμενοι Επεξεργασίας Απορριμμάτων ζητούν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και  επικινδυνότητας

Εργαζόμενοι κατά Βακάκη: Δίνει μισθούς πείνας, μοιράζεται κέρδη 83,6 εκατ. ευρώ και θέλει επταήμερα

Δήμος Ηλιούπολης: Διοίκηση και εργαζόμενοι κινούνται νομικά κατά επιχειρηματία που επιτέθηκε σε υπαλλήλους

Αφήστε ένα σχόλιο