AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Ασπρόπυργος: Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο γυμναστής – «Χάιδευε τα παιδιά μας στην κοιλιά»

[ad_1]

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τον 30χρονο αναπληρωτή γυμναστή Δημοτικού στον Ασπρόπυργο, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε μαθητές

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τον 30χρονο αναπληρωτή γυμναστή Δημοτικού στον Ασπρόπυργο, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε μαθητές.

Παράλληλα, διατάχθηκε εναντίον του ΕΔΕ ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του. Ο κατηγορούμενος κρατούμενος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη, ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος γυμναστής προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία.

Αυτός είναι ο 30χρονος γυμναστής που κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων μαθητών είναι γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο.

Ο 30χρονος καθηγητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς.

Αυτός είναι ο γυμναστής που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε τους μαθητές Δημοτικού στον Ασπρόπυργο

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Δευτέρας (6-11-23) στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του άρθρου «337» Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Κ. Χ. ηλικίας 30 ετών ο οποίος ήταν γυμναστής Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου.


[ad_2]

Source link

Related posts

Greek Mafia: Στενή συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. – Ιντερπόλ για τον εντοπισμό του Ρώσου μαφιόζου – Newsbomb – Ειδησεις

Bίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η συμμορία ανηλίκων χτυπά βάναυσα νεαρό έξω από το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη

Βόλος: Στα δικαστήρια ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Αφήστε ένα σχόλιο