AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 3-3: Ασύλληπτο χουνέρι στη βραδιά του μύθου Γκριεζμάν

[ad_1]

Στη βραδιά που ο Γκριεζμάν πάτησε στην κορυφή των σκόρερ της Ατλέτικο, η Χετάφε χάλασε τη γιορτινή διάθεση με ασύλληπτη επιστροφή στο φινάλε για να ισοφαρίσει σε 3-3 με buzzer-beater μαχαιριά!

Φαινόταν προδιαγεγραμμένο πως αυτή θα ήταν η βραδιά του! Με δυο γκολ άλλωστε ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε φροντίσει να δώσει προβάδισμα 3-1 στην Ατλέτικο, μα κυρίως να γράψει ιστορία ως ο πρώτος σκόρερ της με 173 γκολ μαζί με τον θρυλικό Λουίς Αραγονιές! Όλα έδειχναν ιδεατά, όμως η γιορτινή διάθεση στο «Μετροπολιτάνο» γκρεμίστηκε μέσα σε έξι λεπτά! Με δυο γκολ στο φινάλε η Χετάφε τιμώρησε την Ατλέτικο των δέκα παικτών και με το χορταστικό 3-3 της έκανε γερό χουνέρι στην κούρσα για τον τίτλο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο οι γηπεδούχοι στη αρχή φάνηκαν να μην επηρεάζονται! Μόλις έξι λεπτά άλλωστε μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Σάβιτς (38΄), ο Γκριεζμάν πήρε μπρος και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους Ροχιμπλάνκος σε ένα κρίσιμο σημείο.

Στο 53΄ωστόσο ο φορμαρισμένος Μαγιοράλ κατάφερε να ισοφαρίσει, προτού ο Μοράτα δέκα λεπτά αργότερα δώσει ξανά τα ηνία του ματς στο σύνολο του Σιμεόνε. Στο 69΄ο Γκριεζμάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 από την άσπρη βούλα και με τα 173 γκολ του έγραψε ιστορία ως ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο, ισοφαρίζοντας την – μέχρι τώρα άπιαστη επίδοση του Λουίς Αραγονιές.

Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, αλλά η Χετάφε δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Αρχικά στο 86΄ο Ροντρίγκεζ μείωσε σε 3-2 και στο 90+2΄ο Μαγιοράλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάλασε τη βραδιά για Ατλέτικο και Γκριεζμάν, με τους Ροχιμπλάνκος να ξεμένουν στο -9 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα και στο -7 από τη Ρεάλ.

Τριάρα για τη Σεβίλλη στο ντεμπούτο του Κίκε Φλόρες

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εποχή του Κίκε Φλόρες στη Σεβίλλη! Η ομάδα της Ανδαλουσίας παρουσίασε έναν διαφορετικό εαυτό και άλωσε την έδρα της Γρανάδα με 3-0. Αρχικά ο Πεδρόσα άνοιξε το σκορ για τους Ανδαλουσιανούς στο 23΄, προτού ο Οκάμπος διπλασιάσει τα τέρματά της εννιά λεπτά αργότερα Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Σέρχιο Ράμος στο 49΄για το τελικό 3-0 που έστειλε την Σεβίλλη στην 13η θέση.

Έσπασε την κατάρα του… Βαγιέκας η Βαλένθια με Κανός

Η Βαλένθια κέρδισε στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και με σκορ 1-0 πήρε σημαντικό «διπλό» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga. Το γκολ που «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του Ρούμπαν Μπαράχα πέτυχε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη φάση του γκολ, οι Nυχτερίδες βγήκαν στην επίθεση, με τον Λόπεθ να «μοιράζει» στον Κανός και εκείνος με έναν… κεραυνό έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ντιμιτριέφσκι για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+1′, ο Τιέρι Κορέια άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Με αυτή τη νίκη η Βαλένθια ανέβηκε στη 10η θέση με 23 βαθμούς και προσπέρασε τη Ράγιο, η οποία έμεινε 11η με 20 πόντους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πέθανε ο Νίκος Κωτσάκης, ο εμβληματικός τροχονόμος της Λ. Κηφισίας

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: «Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, υπέστη ανακοπή, έγινα ΚΑΡΠΑ και επανήλθε»

Πετράκης: «Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι»

Αφήστε ένα σχόλιο