AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΩΣ Μ. ΠΕΜΠΤΗ!!

[ad_1]

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ (dypa.gr) 2024! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ- ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΩΣ Μ. ΠΕΜΠΤΗ!! – Αναλυτικές πληροφορίες!

NEWS: «Σήμερα όσοι χρωστούν λιγότερο από 100 ευρώ, δε θα λογίζονται ως ασφαλιστικά ανίκανοι» δήλωσε η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» επισημαίνοντας ότι θα κατατεθεί σήμερα ακόμη στη Βουλή η αλλαγή αυτή όσον αφορά την ασφαλιστική ικανότητα των πολιτών.

Όσοι από την άλλη, χρωστούν πάνω από 100 ευρώ πρέπει να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και αμέσως θα αποκτήσουν ασφαλιστική ικανότητα, επισήμανε η υπουργός.

Όσον αφορά το δώρο Πάσχα η υπουργός Εργασίας επισήμανε ότι μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού το δώρο αυξάνεται στα 415 ευρώ το οποίο είναι υποχρεωτικό να καταβληθεί. Παράλληλα, αυξάνονται και τα επιδόματα υπογράμμισε.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες καταβολής συντάξεων και δώρων τον Απρίλιο η κυρία Μιχαηλίδου ανέφερε ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου πληρώνονται οι συντάξεις κύριες και επικουρικές στον ιδιωτικό τομέα και την Δευτέρα 29 Απριλίου οι συντάξεις του δημοσίου τομέα.


Για την πλατφόρμα των εργαζόμενων συνταξιούχων

Ερωτηθείς η υπουργός για τη λειτουργία της πλατφόρμας για τους εργαζόμενους συνταξιούχους επισήμανε ότι η κυβέρνηση είχε διαπιστώσει ότι εργάζονταν 26.000 συνταξιούχοι. Από τότε που κόπηκε η παρακράτηση του 30% έχουν δηλωθεί 64.000 συνταξιούχοι επισημαίνοντας πως επί το πλείστον δεν είναι συνταξιούχοι που μπήκαν τώρα στην εργασία αλλά άνθρωποι που εργάζονταν μέχρι τώρα και δεν ήταν δηλωμένοι.

Ο στόχος των ευρωεκλογών

Όσον αφορά το στόχο της ΝΔ στις ευρωεκλογές η κυρία Μιχαηλίδου είπε ότι «στόχος είναι να κρατήσουμε την σταθερότητά που έχει αυτή την στιγμή η χώρα μας» τονίζοντας ότι η χώρα μας και η οικονομία παίρνει τα εύσημα αυτή την στιγμή και πως είναι σημαντικό να μην υπάρχει αποχή.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΩΣ Μ. ΠΕΜΠΤΗ!! – Δέσμευση της κυβέρνησης!

Με στόχο την  πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων πριν από το Πάσχα, ο  ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν στην έγκαιρη καταχώριση των εγγραφών στο σύστημα, διαδικασία που είναι απαραίτητη για την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους παραγωγούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει ζητήσει από το ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) να επιταχύνει τους ελέγχους ώστε να πληρώσει τις συνδεδεμένες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πάντως οπωσδήποτε πριν από το Πάσχα.

Σημειώνουμε ότι όσοι φορείς ή διαχειριστές φορέων δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Σύστημα Διαχείρισης Χρηστών (Σ.Δ.Χ) του ΟΠΕΚΕΠΕ θα πρέπει να την ολοκληρώσουν άμεσα.

Επίσης  οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, τα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και οι εμπλεκόμενοι στη διαδικασία φορείς (έμποροι, εταιρείες κλπ) πρέπει να μεριμνήσουν για την καταχώρηση του συνόλου των παραδόσεων των προαναφερόμενων προϊόντων, αυστηρά εντός του τεθέντος χρονικού διαστήματος, ώστε να καταστεί δυνατή η πληρωμή των εν λόγω συνδεδεμένων ενισχύσεων πριν το Πάσχα, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ανοιχτές οι εφαρμογές – Οι προθεσμίες

Συγκεκριμένα το ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρισης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους ενίσχυσης 2023.

Ειδικότερα:

  • Συνδεδεμένη εισοδηματική στήριξη για την καλλιέργεια αραβοσίτου
  • Συνδεδεμένη εισοδηματική στήριξη για την καλλιέργεια όσπριων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση

Οι εφαρμογές είναι ενεργές για καταχωρίσεις από το απόγευμα της Παρασκευής 05/04/2024 έως και την Κυριακή 14/04/2024.

  • Συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών
  • Συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών
  • Συνδεδεμένη Ενίσχυση για την καλλιέργεια μήλων

Οι εφαρμογές είναι ενεργές για καταχωρήσεις από την Δευτέρα 08/04/2024 έως και την Κυριακή 14/04/2024.

Η είσοδος στην εφαρμογή πραγματοποιείται μέσω του συνδέσμου: https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/CoupledRegimes/#/login

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ – ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΪ́ΟΥ 2024!!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ! ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΟΠΕΚΕΠΕ! 42 ΕΚ. ΕΥΡΩ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ VOUCHER!!

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ! ΟΠΕΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗ Α21!!

Χρήσιμα: ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινήσεις για τις διορθώσεις στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2023

Τα μπλόκα αλλάζουν γενιά, αλλάζουν πλάνο, αυτό που δεν βλέπει η κυβέρνηση είναι η αντίδραση εκ των έσω

Αφήστε ένα σχόλιο